fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Днес изучаването на английски език е повече от необходимо.

Защо е необходимо да владеем английски език? Много държави, включително и България включват изучаването му като втори език в училищната си програма. Често срещано е и изучаването му в детските градини, така децата започват да учат английски език от много ранна възраст. А ако по една или друга причина вашето училище или детска градина не предлагат изучаването му, винаги можете да потърсите езикови курсове в град Варна и по специално английски език в град Варна. Ще откриете колко много специалисти са готови да ви помогнат и то на достъпна цена.

Истината е, че изучаването на чужд език не е никак лесна задача – нужни са време, воля, усилия и търпение , които не всеки може да си позволи. Но има един ключ, който може да ви даде достъп до всичко това и ключът се нарича мотивация. Ако сте достатъчно мотивирани, вие ще намерите нужните сили и ресурси, за да научите английски език. За да отключим вашата мотивация, ние сме се постарали да разгледаме най-важните причини защо е необходимо да владеем английски език.

 

Английският е като специална валута, с която получавате достъп до целия свят.

Знаейки английски език ще можете да общувате с хора от различни държави и континенти. Според проучвания всеки пети човек говори или поне разбира английски език. Всъщност има повече хора, които говорят английски като втори език, отколкото всички англоговорящи майчин език. Смята се, че повече от 1,4 милиарда души говорят английски като втори език.

Ще имате достъп до всички забавления като филми, книги, игри, музика и др. Въпреки че някои от тях са преведени, много произведения не са (особено музиката) или има значително закъснение с превода. Много по-интересно е, когато можете да разберете смисъла на текстовете на песните. Английският език ще ви отвори цял един свят на забавления, а кой не иска повече радост  в живота си? Можете лесно да преодолеете тази бариера като потърсите езикови курсове или по-конкретно английски език в град Варна.

 

Английският език е и езикът на Интернет.

Много сайтове са написани на английски – ще можете да ги разберете и да участвате във форуми и дискусии. Освен това има и много обучителни платформи на английски, които са безплатни или на доста добра цена. Владеенето на английски език ще ви даде достъп до тях и до всякакъв вид информация.

Ще получите достъп до по-добро образование. Хиляди училища и университети по света предлагат програми на английски език. Ако говорите английски, има много възможности да намерите подходящо училище или университет за вас, който да отговаря на вашите интереси и нужди.

 

Английският е най-предпочитаният език за провеждане на бизнес.

Изучаването на английски език ще подобри шансовете Ви да си осигурите интересна и добре платена работа. На всички ни е известно, че в международните компании кореспонденцията се извършва изцяло на английски, а това са и едни от най-добре платените позиции.

За онези от вас, които имат собствен бизнес или плануват да създадат такъв, английският език ще отвори вратите на международния пазар. А както всички знаем, чужденците са много по-платежоспособни клиенти.

Владей английски език Учи в езикова школа Инфо България

Запишете се на езикови курсове по английски език в град Варна и ще можете да пътувате свободно по света. 
Независимо къде пътувате е много вероятно някои от местните да говорят английски. На летищата, гарите, хотели, ресторанти и туристически атракции информацията за безопасност и инструкциите обикновено се предоставят на английски език. Така че, дори и да не не говорите местния език, ще можете да се разхождате и да научите за историческите и културни забележителности по време на вашите пътувания. Ще се почувствате по-сигурни и по-уверени, особено ако не владеете местния език. Английският език ще улесни също и взаимодействието ви с други пътници. Това може да направи пътуването по-приятно и забавно.

Ако сте социална личност е важно да отбележим, че английският език е официален език в  53 страни. Ще можете да общувате с хора от цял свят, а това ще обогати приятелския ви кръг. Може дори да се окаже, че благодарение на английския език сте се запознали с любовта на живота си.

 

Предполагаме , че вече не се питате: Защо е необходимо да владеем английски език? Надяваме се че причините, които изброихме, са достатъчни да ви мотивират да се запишете на езикови курсове по английски език в град Варна.

Ние от учебен център “Инфо България” винаги се стремим да предоставим най-доброто езиково обучение на нашите клиенти. Ако сте решили да изучавате английски език, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Пожелаваме ви успех и приятно учене!

Сподели: