fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ВАРНА 

Търсите курсове по испански Варна? Ние от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ знаем колко е важно за Вас да получите качествено обучение, съответстващо на европейските езикови стандарти. Нашият дългогодишен опит ни е помогнал да изградим съвременни методи на преподаване в съчетание с актуални учебни системи. Учителите ни са с богат професионален опит и са изключително отдадени на професията си. В курсовете по испански език се използват богат набор от интерактивни и утвърдени методи на преподаване.

ВЪЗМОЖНИ ФОРМИ НА КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ВАРНА

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“  организира присъствени курсове по испански език в гр. Варна, които се провеждат в пет нива /A1; A2; B1; B2; C1/ в съответствие с Eвропейската езикова рамка. Всяко ниво включва 100 учебни часа  или по-конкретно 2 части от по 50 учебни часа. След всеки 100 учебни часа се държи обобщен тест и курсистите получават сертификат.

Езиковата школа предлага онлайн курсове и уроци по испански език. Обучението се провежда в реално време с учител на живо. Качеството на услугата е същото като при присъствените ни курсове и уроци.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна, може да се запишете на индивидуални уроци по испански език. Обучението позволява по-бързо и ефективно да придобиете нужните знания.

Курсовете и уроците по испански език във Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти в чуждоезиковото обучение. Те използват изцяло нова и разчупена методика с диалози в реално време, дискусионни теми, ролеви игри и тематична лексика.

Работим по една от най-популярните и утвърдени езикови системи Espaňol en Marcha.

При нас можете да се подготвите за изпита за международен сертификат DELE.  Предлагаме също курсове с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна  имате възможност да се запишете и на курс със сертифицирани преподаватели от Испания с роден език – испански!

Накратко за обученията по испански език за младежи и възрастни в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“

ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
НОВИ ГРУПИ ВСЕКИ МЕСЕЦ;
До 8 курсисти в група;
Комфортна обстановка;
Ограничени места! Запишете се навреме!

ОНЛАЙН С УЧИТЕЛ НА ЖИВО

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
ОНЛАЙН С УЧИТЕЛ НА ЖИВО;
Индивидуално или в група;
Виртуална класна стая;
Учете удобно от Вaшия дом или офис!

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ;
Присъствено или онлайн;
Ефективни резултати;
Уроци, съобразени с нуждите на курсистите!

ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТ DELE ПО ИСПАНСКИ

Подготовка за всички възможни нива;
В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ;
Индивидуално, малки групи;
Ефективни резултати;
Уроци, съобразени с нуждите на курсистите!

Защо да се запишете на курс по испански език?

Значението на испанския език днес е голямо.

Като официален език в двадесет и една страни, той е третият най-широко разпространен език в света. Повече от 400 милиона души говорят испански по целия свят. Изберете нашите курсове по испански Варна.

Неоспорим е фактът, че той играе важна роля в световната политика и бизнеса. Пред всеки, който владее този език, ще се отворят полезни възможности за лично и професионално развитие.

Като един от най-важните езици по света, испанският език се изучава усилено в повечето европейски и други страни. Това е важен факт, който ще Ви мотивира да се запишете на курс по испански език.

Една от най-стимулиращите причини да се запишете на курс по испански е, че испанският език е лесен за научаване. Има лесни правила за четене и правопис, граматика и произношение.

Научете повече за нас от нашия канал в YouTube. Гледайте и ни последвайте!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Всички полета са задължителни.

6 + 6 =

Акценти:
Курсове по испански Варна;  Уроци по испански Варна;  Онлайн курсове уроци по испански език;  Детски курсове по испански Варна; Специализиран испански език; Индивидуални курсове и уроци по испански; 

Сподели: