fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ВАРНА 

Търсите курсове по испански Варна? Ние от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ знаем колко е важно за Вас да получите качествено обучение, съответстващо на европейските езикови стандарти. Нашият дългогодишен опит ни е помогнал да изградим съвременни методи на преподаване в съчетание с актуални учебни системи. Учителите ни са с богат професионален опит и са изключително отдадени на професията си. В курсовете по испански език се използват богат набор от интерактивни и утвърдени методи на преподаване.

ВЪЗМОЖНИ ФОРМИ НА КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ВАРНА

  • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“  организира присъствени курсове по испански език в гр. Варна, които се провеждат в пет нива /A1; A2; B1; B2; C1/ в съответствие с Eвропейската езикова рамка. Всяко ниво включва 120 учебни часа или по-конкретно 2 части от по 60 учебни часа. След всяко ниво се държи обобщен тест и курсистите получават сертификат.
  • Езиковата школа предлага онлайн курсове и уроци по испански език. Обучението се провежда в реално време с учител на живо. Качеството на услугата е същото като при присъствените ни курсове и уроци.
  • В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна, може да се запишете на индивидуални уроци по испански език. Обучението позволява по-бързо и ефективно да придобиете нужните знания.

Курсовете и уроците по испански език във Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти в чуждоезиковото обучение. Те използват изцяло нова и разчупена методика с диалози в реално време, дискусионни теми, ролеви игри и тематична лексика.

Работим по една от най-популярните и утвърдени езикови системи Espaňol en Marcha.

  • При нас можете да се подготвите за изпита за международен сертификат DELE.
  • Предлагаме също курсове с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна имате възможност да се запишете и на курс със сертифицирани преподаватели от Испания с роден език – испански!

ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
НОВИ ГРУПИ ВСЕКИ МЕСЕЦ;
До 8 курсисти в група;
Комфортна обстановка;
Ограничени места! Запишете се навреме!

ОНЛАЙН С УЧИТЕЛ НА ЖИВО

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
ОНЛАЙН С УЧИТЕЛ НА ЖИВО;
Индивидуално или в група;
Виртуална класна стая;
Учете удобно от Вaшия дом или офис!

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ

Нива от начинаещи до напреднали (A1 – C1);
В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ;
Присъствено или онлайн;
Ефективни резултати;
Уроци, съобразени с нуждите на курсистите!

ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТ DELE ПО ИСПАНСКИ

Подготовка за всички възможни нива;
В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ;
Индивидуално, малки групи;
Ефективни резултати;
Уроци, съобразени с нуждите на курсистите!

Защо да се запишете на курс по испански език?

Значението на испанския език днес е голямо.

Като официален език в двадесет и една страни, той е третият най-широко разпространен език в света. Повече от 400 милиона души говорят испански по целия свят. Изберете нашите курсове по испански Варна.

Неоспорим е фактът, че той играе важна роля в световната политика и бизнеса. Пред всеки, който владее този език, ще се отворят полезни възможности за лично и професионално развитие.

Като един от най-важните езици по света, испанският език се изучава усилено в повечето европейски и други страни. Това е важен факт, който ще Ви мотивира да се запишете на курс по испански език.

Една от най-стимулиращите причини да се запишете на курс по испански е, че испанският език е лесен за научаване. Има лесни правила за четене и правопис, граматика и произношение.

Научете повече за нас от нашия канал в YouTube. Гледайте и ни последвайте!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Всички полета са задължителни.

8 + 10 =

Акценти:
Курсове по испански Варна;  Уроци по испански Варна;  Онлайн курсове уроци по испански език;  Детски курсове по испански Варна; Специализиран испански език; Индивидуални курсове и уроци по испански;

Сподели: