fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Курсове по испански език за младежи и възрастни

Като един от най-важните езици по света, испанският език се изучава усилено в повечето европейски и други страни. Неоспорим е фактът, че той играе важна роля в световната политика и бизнеса. Пред всеки, който владее този език ще се отворят полезни възможности за лично и професионално развитие.

Значението на испанския език днес е голямо. Като официален език в двадесет и една страни, той е третият най-широкоразпространен език в света. Повече от 400 милиона души говорят испански по целия свят.

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“  организира курсове по испански език в гр. Варна, които се провеждат в пет нива /A1; A2; B1; B2; C1/ в съответствие с Eвропейската езикова рамка. Всяко ниво включва 100 учебни часа  или по-конкретно 2 части от по 50 учебни часа. След всеки 100 учебни часа се държи обобщен тест и курсиситите получават сертификат.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна работим по една от най-популярните и утвърдени езикови системи Espaňol en Marcha.

Курсовете по испански език в гр. Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти в чуждоезиковото обучение. Те използват изцяло нова и разчупена методика с диалози в реално време, дискусионни теми, ролеви игри и тематична лексика.

При нас можете да се подготвите за изпита за международен сертификат DELE.  Предлагаме също курсове с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна  имате възможност да се запишете и на курс със сертифицирани преподаватели от Испания с роден език – испански!

Сподели: