fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Летни езикови курсове за деца в Учебен център Инфо България!

 

С радост Ви съобщаваме, че за поредна година организираме летни курсове за деца по чужд език. Предлагаме детски курсове по английски, немски и испански език. Учителите ни са с индивидуален подход към всяко дете и използват интерактивни методи за обучение в часовете си. Обучението е подходящо за всички малчугани между 6 и 14 годишна възраст.

Езиково обучение в стимулираща среда, в която децата развиват своите езикови умения и способности. Нашата учебна програма е специализирана за деца и съчетава ролеви игри и дискусии, чрез които усъвършенстват езика по интересен и забавен начин. В часовете се набляга на всички компоненти на един език – четене, писане, слушане и говорене. С нетърпение обявяваме, че записванията за това лято са ОТВОРЕНИ!

 

Нашата детска езикова школа Ви предлага лятно обучение, което децата да посещават с желание.

Сигурни сме в това, че знанията по английски език, немски език и испански език са много важни за бъдещето на нашите малки курсисти и Вашите деца. Затова използваме иновативни методи на обучение, включващи много езикови игри, практически занимания и различни творчески задачи. Нашите учители са квалифицирани и отдадени на работата си. Граматиката се поднася достъпно за възрастта на всяко дете, с много нагледни примери и допълнителни материали. Основният фокус в часовете е върху усъвършенстване на уменията за общуване на децата.

частни уроци за деца през лятото
 

Специална програма съобразена с възрастта на децата.

  • Учебният материал за всяко ниво е съобразен с възрастта на децата, включващ актуални и увлекателни теми.
  • Курсовете ни по английски език за деца се водят по специална програма съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация.
  • Курсовете ни по немски език за деца за разработени с интерактивна учебна програма, която набляга на всички езикови умения. Учебниците, които се използват в часовете са подбрани специално спрямо предварително изготвените възрастови групи.
  • Курсовете ни по испански са разработени по най-новите езикови системи и целят да обучат децата чрез различни иновативни задания. Учителите са с творчески подход и много педагогически опит. Обучението е съобразено с подготовка за престижния сертификат DELE.

 

Защо да изберете нашата езикова школа за обучение на Вашето дете?

Школата ни „Учебен център Инфо България“ е създадена през 2010 година в град Варна. Като основна мисия сме си поставили да повишим чуждоезиковата култура на малки и големи деца. Стремим се постоянно да предлагаме на нашите курсисти качествено и ефективно обучение на достъпни цени, за да може всяко дете да развие своя потенциал. Вярваме, че всяко дете е специално и има заложби, които могат да бъдат развити с правилните учители. Ние, от Учебен център Инфо България, с гордост можем да твърдим, че едни от най-добрите преподаватели в град Варна са точно при нас! Детските ни курсове са разделени в две програми – през лятото и през учебната година. Това е изключително важно, защото по този начин детето получава целогодишно обучение, през което може да се следи напредъка му индивидуално и от професионалист.

лятна езикова школа за деца във Варна
 
детски летен курс по английски език
 
летен курс за деца по испански език
 
летен курс по английски за деца

Подарете на детето си лято, обогатено с много занимания, нови знания и емоции. Разгледайте обявените ни групи от страницата ни Курсове за деца през ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ.
При допълнителни въпроси не се колебайте да ни се обадите на телефон 0877 999 153. Екипът ни ще се радва да Ви обясни всичко нужно за курса на Вашето дете!

 

Последвайте ни и във Facebook и Instagram, за да следите най-новите неща, които публикуваме.

Сподели: