fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

уроци по испански език за деца Варна

Испанският език е един от най-широко разпространените езици в света. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира целогодишни курсове по испански език за деца във Варна. Изучаването му е вълнуващо преживяване за децата, което открива безкрайни възможности. Обучението се води по съвременна методология и е предвидено за деца от 8 до 14 години. Стремейки се да предложим най-доброто обучение за Вашите деца, сме разработили следните курсове във Варна:

Курс по испански език за деца от 8 до 10 години.
• Ниво 1
• Ниво 2

Обучението е подходящо за деца от 8 до 10 години, като включва четирите езикови умения: слушане, четене, говорене и писане, като въвежда децата в интересния свят на испанския език. Темите, включени в този курс, са разнообразни, имащи за цел да развивият комуникативната компетентност на децата.

Курс по испански език за деца от 11 до 14 години.
• Ниво 1(А1)
• Ниво 2(А2)
• Ниво 3(В1)

Обучението е съобразено с Европейската езикова рамка и е подходящо за деца от 11 до 14 години, като включва четирите езикови умения: слушане, четене, говорене и писане.
Учебният материал се поднася по увлекателен начин чрез креативност и индивидуален подход.

  • Учениците над 14 години се записват в нива по Европейската езикова рамка от А1 до C1 (от начинаещи до напреднали). Всички, които са изучавали испански език, полагат безплатен тест за определяне на ниво . Така ще бъде препоръчана група, подходяща според познанията им по езика.

Езиковите курсове се провеждат в малки групи до 8-10 деца. Усилията на нашите учители са насочени към създаване на една приятелска атмосфера в часовете по испански език. Набляга се на комуникация, слушане с разбиране, четене с разбиране и писане. Децата усвояват неусетно граматическите форми и правила.

Научете испаснки език във Варна! Очакваме Ви с нетърпение!

За консултации за курсове по испански език във Варна, може да се свържете с нас на: 0877 999 153

Сподели: