fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

Вижте езикови курсове организирани от учебен център „Инфо България“ – град Варна. Школата е създадена през 2010 година в град Варна, а основната и цел през годините е повишаване на чуждоезиковата култура на малки и големи. Учителите са с висока квалификация и опит, използващи творчески подход в часовете. Ние от учебен център “Инфо България” ще превърнем изучаването на чужд език в истинско удоволствие.

Езиковата школа  предлага следните обучения:

Онлайн курсове и уроци по английски и немски език

Учебен център „Инфо България“ – град Варна организира онлайн курсове и уроци по английски и немски език. Обучението може да бъде индивидуално или в група. Нивата, които предлагаме, са съобразени с Европейска езикова рамка – от начинаещи до напреднали (Нива А1,А2, В1,В2,С1). Онлайн курсовете и уроците се провеждат с учител на живо, в реално време, във виртуална класна стая. Учащите могат да общуват помежду си, да водят дискусии и да гледат видеоклипове и презентации. Учителите лесно поднасят и споделят новата граматиката на презентационни табла.

Сертификат за владеене на език

Владеете чужд език, но нямате сертификат, който удостоверява това? Сега е моментът да тествате Вашите знания за език по избор: английски, немски, руски или испански език.

Учебен център “Инфо България” предлага възможност да се явите на изпит онлайн или в присъствена форма за доказване на езиковите Ви познания. Школата издава сертификат на хартиен носител, удостоверяващ знанията Ви по чужд език в съответствие с Общоевропейската референтна езикова рамка. Езиковите изпити, които предлагаме са по английски, немски, испански и руски език.  

Сподели: