fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

ЕКИП

Управител в учебен център Инфо България

Виктория Ивелинова Цонева

Управител
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Маркетинг и бранд мениджмънт“ към Икономически университет – гр. Варна.
Степен „БАКАЛАВЪР“ по специалност „Мениджмънт“ към Икономически университет – гр. Варна.

Девиз: Не оставяй днешната работа за утре!

Ekip Dobromir Dimitrov Info Bulgaria

Добромир Йорданов Димитров

Управител
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Международен бизнес“ към Икономически университет – гр. Варна.
Педагогическа правоспособност по „Туризъм“  към ШУ „Е.К. Преславски“-ДИПКУ гр. Варна.
Степен „БАКАЛАВЪР“  по специалност „Туризъм” към Департамент на ШУ „Е. К. Преславски“ – гр. Варна.

Девиз: Аз мога!

Специалист маркетинг и реклама

Нелина Георгиева Перчемлиева

Специалист маркетинг и реклама
ОБРАЗОВАНИЕ:
Природоматематическа гимназия „Св. Климент Охридски“- гр. Силистра с профил математика и информатика.
Множество успехи и грамоти в различни области, медал за отличен успех в средното образование. Първенец на випуск.
Степен „БАКАЛАВЪР“ по специалност „Дигитални медии и ПР“ към Икономически университет град Варна.

Девиз: „Сбъдват се мечтите на онези, които работят, докато мечтаят!“

Специалист маркетинг и реклама

Нели Желязова

Специалист маркетинг и реклама
ОБРАЗОВАНИЕ:
Средно образование Природоматематическа гимназия „Академик Методий Попов“ – гр. Варна
Изучава спеацилност „Бизнес икономика“ в Икономически университет град Варна, дигитален маркетинг в DigitalPro и програмиране към SoftUni. Притежава сертификати и грамоти в сферата на икономиката и маркетинга.

Девиз: „Никога не се отказвайте от една мечта само заради времето, което ще отнеме, за да я осъществите. Времето така или иначе ще мине.“

момиче с дълга кестенява коса

Маглена Цветомирова Ценкова

Специалист връзки с клиенти
ОБРАЗОВАНИЕ:
Средно образование – Професионалната гимназия по икономика и управление „Елиас Канети“ – гр. Русе, специалност бизнес администрация.
Изучава „Маркетинг“ в Икономически университет град Варна, както и „Design Fundamentals“ в „SoftUni“.

Девиз: „Няма нищо случайно. Всичко в живота се случва с причина.“

Момиче с розово сако и кестенява коса

Николета Минчева Минчева

Специалист връзки с клиенти
ОБРАЗОВАНИЕ:
Средно училище „Христо Ботев“, гр. Нова Загора – „Природоматематически профил“ с интензивно изучаване на математика и информационни технологии.
Допълнителни умения и призове в сферата на изкуството. Притежава грамота и плакет за отличен успех в средното образование.
Изучава “Дигитални медии и ПР” в Икономически университет – Варна.
Член на клуб „Маркетинг“ при ИУ-Варна, където се организират събития отнасящи се върху развитието на студентите и университета.

Девиз: “Не позволявайте душата Ви да изстине, завивайте я с мечти.”

учител по испански - Варна

Таня Костадинова

Учител по испански език

Представяме Ви един преподавател, който „плува“ в езика, който преподава. Г-жа Костадинова е учител по испански език, който обожава всичко свързано с Испания – културата, танците, храната, хората. Тя може да Ви разкаже неща за тази държава, които малко хора са чували. Ще Ви пренесе в малките улички на Испания и ще Ви накара да заобичате езика. Тя има подход към всеки курсист и се старае материалът да бъде поднесен разбираемо и структурирано.

Още от малка г-жа Таня Костадинова се запленява от мелодичността на испанския език и решава, че това е нещото, с което иска да се занимава цял живот.

Притежава диплома по испански език – DELE C2 SUPERIOR. Посещавала е семинар по проект „Професионално развитие“, Европейска програма Еразъм+, Развитие на човешките ресурси, гр. Велико Търново. Присъствала е и на 2-ри Международен семинар на Европейските учители по испански език – гр. Мадрид, Испания. Има завършен курс „Творчество и креативни техники в класната стая“, а своето средно образование придобива в IV Eзикова гимназия „Фредерик Жолио – Кюри” – гр. Варна. Има сребърен медал за отличен успех.

благовеста михайлова, учител по английски, жена с руса коса

Благовеста Михайлова

Преподавател по английски език

Запознайте се една от най-интересните и нестандартни личности, които ще срещнете по време на своето езиково обучение в Учебен център “Инфо България”. В ежедневна си работа тя умело прилага силно развитото си логическо мислене, креативността на добрия педагог и доза хумор, за да превърне всеки урок в истинско забавление.

Възпитаник на варненската математическа гимназия. Следва обучение по маркетинг, мениджмънт и счетоводство и реализация в областта на бизнес администрацията и продажбите.

Убедена в обучението през целия живот, решава да направи рязък завой и избира Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност “Английски език и методика на чуждоезиковото обучение”. Там се запалва тлеещата искрица на любовта към преподаването.

Споделя, че в Учебен център “Инфо България” намира свободата и подкрепата да работи и твори, да изследва комуникационните процеси между учител и ученик, да преподава със страст, да изучава и споделя ефективни индивидуални решения за курсистите във всяка възрастова група. Приема работата си като ежедневно предизвикателство, защото всяка среща й носи познание, обмен, наука, опит, преживяване и още по-голяма любознателност.
Вдъхновява се от срещи с приятели, пътуване, танци, йога, кулинария, шев и кройка.

Вярва, че всяко дете заслужава най-добрите и отговорни учители, а за всяко пораснало дете никога не е късно да учи и да се усъвършенства.

учител по аглийски език, Даниела Радева

Даниела Симеонова Радева

Учител по английски език

Много обичан от малки и вече порастнали деца преподавател, който с много търпение и слънчева усмивка ще успее да Ви успокои и да Ви докаже, че няма нищо страшно в английския език. Г-жа Радева е с дългогодишен стаж в школата и е преминавала през много различни случки в час, успявала е да предаде знания дори и на тези, които си мислят, че няма да се справят. Тя винаги ще се погрижи нейните курсисти да разберат всяко нещо, което им е неясно, дори това да означава да се повтаря многократно. Умее да предразполага всеки да се чувства спокойно и уверено, когато използва английския език. Чрез игрови методи и примери от ежедневието тя печели доверието на децата и ги кара да се чувстват полезни и радостни, че са помогнали в усвояването на новия материал. Това вдъхновява малките да опитват да създават нови изречения. С доверие, желание и мотивация нейните курсисти научават бързо английския език.

Убедена е в твърдението, че никога не е късно, за да се научи нещо ново.

Придобива степен “БАКАЛАВЪР” по специалност “Предучилищна педагодика” към ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Велико Търново, както и степен “БАКАЛАВЪР” по специалност “Английска филология” към ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Велико Търново.

Ваня Василева Митишева

Преподавател по немски език

Лицето на немския език в Учебен център Инфо България, доайен в областта. Още от малка тя мечтае да обучава останалите и да им предава нови знания, а любовта й към езика се пробужда от красивите немски коледни песни. С желязна немска дисциплина, строгост и взискателност, присъщи за немската култура, тя успява да обучи всеки един курсист по методичен и ефективен начин и да му даде шанс за по-добро бъдеще. Успява да създаде обстановка, в която всеки един да се чувства уверен в ученето чрез много повторения, примери, преводи на изречения и текстове. На всеки въпрос се отговаря детайлно, всяка една граматическа функция е обяснена подробно, а накрая всичко научено е приложено в много диалози, дискусии и ролеви игри. Най- важните компоненти, които са усвоявани в нейните часове, са способността за ясно разбиране при четене и слушане, свободно говорене с използване на различни изрази и писане на официални и неофициални писма, имейли, есета, аргументативни текстове. Чрез тези четири компонента тя развива най- основните способности на всеки един курсист при използването на немския език в ежедневието или работата си.

„Никога не е късно да следваш мечтите си.“- Това е нейното мото и причината тя да стане преподавателят, който дълги години предава любовта си към езика на малки и големи.

Има придобита степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Немски език и литература“ към СУ „Св. Климент Охридски“- гр. София.
Втора специалност „Български език и литература“ към СУ „Св. Климент Охридски“- гр. София.
Специализацията й е в Австрия: „Културно и историческо наследство”.

Виктория Николова Янкова

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Преводач-редактор с английски език“  към  СУ „Св. Климент Охридски“- гр. София.
Степен „БАКАЛАВЪР“  по специалност  „Английска филология “  към  ШУ „Е. К. Преславски“ – гр. Шумен.
Допълнителна квалификация:
– Специалност „ Учител по английски език и литература” към  ШУ „Е. К. Преславски“ – гр. Шумен.
– Семинар за обучение на учители по английски език.

Миглена Йорданова Иванова

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност  „Английска и българска филология” към Великотърновски университет “Св. Св. Кирил и Методий“- гр. Велико Търново.
Следдипломна квалификация „Международно право и външна търговия“ към университет за национално и световно стопанство град София.
Опит:
– Дългогодишен опит като водещ педагог.

Девиз: Аз знам!

старши учител по немски език - Константика Жечева

Константинка Георгиева Жечева

Старши преподавател по немски език

41 години стаж като преподавател по немски език. През годините е постигнала отлични резултати в обучението на професионалисти от различни области, кандидатстващи за работа в немскоезични страни.
Бивш преподавател в Търговска гимназия Варна и Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“.

Мариета Атанасова Радева

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Комуникационна техника“ към ТУ – гр. Варна.
Допълнителна професионална квалификация „Учител по чужд език (английски)“ към ТУ – гр. Варна.
Английска гимназия – град Варна (златен медал за отличен успех).
Специализация:
– Превод на информацията на английски език.
Към Икономически университет – град Варна, специалност„Международни икономически отношения“.
Към СУ „Св. Климент Охридски“- гр. София – специализация „ Превод и обработка на научна информация с английски”.
– Чуждоезиково обучение за възрастни АНДРАГОГИКА.
Двадесет годишен опит в преподаване на английски език, бизнес английски и подготовка за сертификатите на CAMBRIDGE UNIVERSITY- FCE, CAE, Cambridge Proficiency; изпитите TOEFL и IELTS.

Девиз: Аз зная!

Учител по руски език и български за чужденци

Валентина Литковская

Преподавател по руски език и по български език за чужденци

Дългогодишен опит като екскурзовод и преводач.
С майчин руски език и познания по български език на ниво експерт.

Девиз: „Посоката на вашето движение е много по-важна от скоростта“

Учител по английски език и литература

Ваня Колева Георгиева

Преподавател по английски език и литература
ОБРАЗОВАНИЕ:
Бакалавър по английска филология и педагогика към ШУ.
Притежава международен сертификат за английски език от Мичиганския университет, степен Proficiency – C2.
Сертификат за гръцки език- В2 от Атинския университет.

Девиз: Ако искаш намираш начин, ако не искаш намираш оправдание.
If there’s a will, there’s a way.

Преподавател по немски

Силва Станиславова Петрова

Преподавател по немски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Придобита квалификация „Филолог-преводач с немски език“ и завършена магистърска програма по „Транслатология с немски език“ към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.
Завършена допълнителна квалификация към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“: Педагогическа правоспособност – учител по немски език.
Дългогодишен опит като преподавател за различни възрасти и преводач на професионално ниво.

Виолета Славова- учител по английски език

Виолета Георгиева Казакова-Славова

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „БАКАЛАВЪР“  като „Специалист по английски филология и учител по английски език“, специализация „Преводаческа“ към ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“;
ELT Methodology към The British Council / Summer Schools Bulgaria;
Teaching English for Vacational Purposes към Phare Programme / Management Unit – Education;
Teaching Prep Year Students към The British Council / Teacher Training Institute – Varna;
Дългогодишен опит като преподавател по английски в езикови школи и гимназии.

Учител по английски език

Елица Христова Лукова

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Учител и педагог към ШУ „Епископ К. Преславски“.
Специалност Freelance and Travel Writing към The London School of Journalism.
Автор на учебни помагала по английски, над 200 статии и съавтор на множество книги. Дългогодишен опит като преподавател, преводач и журналист.

Девиз: „Не оставяй живота просто да се случва.“

Веселина Станимирова Янкова

Учител по немски език

Учител по душа и призвание. Да бъдеш учител, това е да бъдеш будител на ценности и знания, да бъдеш вдъхновител за нови постижения, да бъдеш покровител за нуждаещите се. Тя иска да запознае всеки един с чудния свят на немския език, да го потопи в дълбините на граматическите структури, да отгърне малка част от немското езиково богатство и най-вече да предаде любовта си към езика.

Старае се да има съвременен подход при преподаването на немски език. Използва електронни учебници, което допринася за по- лекото протичане на часовете. Разнообразява часовете с интерактивни игри за по- лесно усвояване на новата лексика и разясняване на новата граматика. В обучението си включва много упражнения за затвърждаване на взетия материал, иновативни методи и индивидуален подход според нуждите на всеки един обучаващ се.

Завършила е бакалавърска степен „Приложна германистика“ в Шуменския университет и след това магистратура „Немска филология- Лингвистика и превод“. Кара допълнителни квалификации към Гьоте институт за усъвършенстване: DLL 3 (Deutsch als Fremdsprache) Немски като чужд език; DLL 10 (Deutsch für Jugendliche) Немски език за тийнейджъри.

Маргарита Попова

Старши преподавател по немски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Немска филология“ към Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“- гр. Велико Търново.
Втора специалност „История“ към Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“.
С дългогодишен опит като водещ преподавател по немски език. Написани множество статии и научни доклади. Участия в научни организации: BDV – Съюз на германистите в България.

Савина Теодорова Данаилова

Учител по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ: Хуманитарна гимназия – гр. Варна с интензивно изучаване на английски език
Степен “БАКАЛАВЪР” по специалност “Приложна лингвистика с английски и руски език“ към Шуменски университет „Епископ Константин Преславски” – град Шумен.
Допълнителна квалификация: Педагогическа правоспособност „Учител по английски език и литература“ и „Учител по руски език и литература“.

Зорница Урумова- учител по испански език

Зорница Кирилова Урумова

Учител по испански език
ОБРАЗОВАНИЕ: 
Степен „МАГИСТЪР“ по специалност „Международни отношения“ както и по специалност „Испанска филология“;
Дългогодишен опит като преводач, преподавател по испански език в IV езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“, ВСУ „Черноризец Храбър“, а след това и на свободна практика.
Над 10 години опит като университетски преподавател. Заминава за Испания, където живее повече от 20 години. Любовта към учениците и професията й обаче е причината да се завърне в България и да прави това, което й доставя най-голямо удоволствие.

учител по БЕЛ в 7 клас гр. Варна

Нели Трендафилова Георгиева

Старши учител по български език и литература

ОБРАЗОВАНИЕ: 

Степен „МАГИСТЪР“ Българска филология към ШУ „Епископ К. Преславски“.
Допълнителни квалификации: Следдипломна квалификация с придобита 2ра квалификационна степен към ШУ.
Дългогодишен преподавател по български език и литература и дългогодишен участник в комисията по БЕЛ към РУО Варна за проверка на НВО след 7 клас.

Девиз: „Кой, ако не аз, кога, ако не сега!“

Учител по английски език

Ивелина Кръстева Йовева

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Канд. д-р по специалност „Икономика и управление на туризма“, Степен „Магистър“ по специалност „Международни Икономически Отношения“, степен „Бакалавър“ по специалност „Международни Икономически Отношения“ и по специалност „Икономика и Търговия“ към Икономически Университет – гр. Варна.
Оторозиран преподавател по бизнес дисциплини на Университета Кардиф, Великобритания.
Автор на множество изследвания в областта на международния бизнес.
Дългогодишен опит като преподавател и преводач.

Девиз: „Знанието прави живота ни по-добър“

Десислава Пометкова - учител по немски език

Десислава Пометкова

Преподавател по немски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Академична степен магистър от Германия, Master of European Studies and Master of Intercultural Communication Studies. Опит като преподавател по немски език в групови и индивидуални обучения.

Девиз: „Ohne Fleiss kein Preis. – Без усилия не е възможна награда.“

Ханде- учител по английски

Ханде

Преподавател по английски език
ОБРАЗОВАНИЕ:
Преминати езикови обучения по английски език и придобит сертификат Cambridge English Advanced.
Вмомента се обучава за „Бакалавър“ към Икономически университет – Варна.

Девиз: „Винаги изглежда невъзможно, докато не го направиш.“

Сподели: