fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ

Заповядайте на курсове по английски език в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР “ИНФО БЪЛГАРИЯ”. Вече над 10 години нашият екип от отговорни и мотивирани професионалисти повишава чуждоезиковата култура на малки и големи. Нашите преподаватели са висококвалифицирани и с опит, използващи интерактивни и забавни методи на преподаване.

Изучаването на английски език в наши дни се превръща в необходимост, ежедневие и потребност. Усвояването му открива безброй нови възможности пред Вас:

  • улеснява намирането на нова работа в България и в чужбина;
  • помага да сте по-уверени и успешни;
  • осъществява общуването с хора от различни краища на света ;
  • помага при кандидатстване в университети в чужбина.

ВЪЗМОЖНИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ

ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Общувайте свободно и уверено на английски език с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“- гр. Варна! Ние предлагаме висококачествени курсове по английски език. Обученията се провеждат по водеща система на Oxford University Press – English File и са разделени на пет нива с хорариум по 100 учебни часа /A1; A2; B1; B2; C1/. Всяко езиково ниво e разделено на две части от по 50 уч. часа и e съобразено с Eвропейската езикова рамка. Групите са малки, а в часовете се набляга на всеки един компонент от езика: граматика, четене, писане, слушане и говорене. Всички курсисти, завършили ниво от 100 уч. часа, получават сертификат след проверка на знанията с обобщен тест. 

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЗАПОЧВАЩИ ГРУПИ

ОНЛАЙН КУРСОВЕ С УЧИТЕЛ НА ЖИВО

Учете удобно, лесно и забавно от Вашия дом с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“- гр. Варна! Ние организираме онлайн курсове по английски език. Нивата, които предлагаме, са съобразени с Европейска езикова рамка – от начинаещи до напреднали (Нива А1,А2, В1,В2,С1). Онлайн курсовете се провеждат с учител на живо, в реално време, във виртуална класна стая. Учащите могат да общуват помежду си, да водят дискусии и да гледат видеоклипове и презентации. Учителите акцентират върху комуникацията и лесно поднасят и споделят новата граматика и лексика на презентационни табла. Инвестирайте в себе си, като изберете нашите онлайн курсове по английски език.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЗАПОЧВАЩИ ОНЛАЙН ГРУПИ

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Учете в удобно за Вас време с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“- гр. Варна! Ние организираме индивидуални уроци по английски език. Обучението е изцяло съобразено според нуждите и изискванията на курсистите. Вниманието по време на уроците е изцяло насочено върху целите на обучаемия, това спомага за по – ефективни и отлични резултати. Уроците могат да се провеждат онлайн или в присъствена форма.

Инвестирайте в себе си, като изберете УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ! Ние имаме над 10 годишен опит в чуждоезиковото обучение!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ: 0877 999 153

ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТИ НА КЕЙМБРИДЖ

Получете своя престижен Кеймбридж сертификат с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР “ИНФО БЪЛГАРИЯ” – град Варна! Ние предлагаме подготвителни курсове и уроци за придобиване на международно признатите езикови сертификати на Кеймбридж. Това са най-търсените, безсрочни сертификати по английски език. Обучението може да бъде в присъствена или онлайн форма. Нашите учители са квалифицирани с дългогодишен опит в подготовката за сертификатни изпити.

Инвестирайте в себе си, като изберете УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ! Ние имаме над 10 годишен опит в чуждоезиковото обучение!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРТИФИКАТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВО

АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ КОЕ НИВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС,
ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН
ТЕСТ, БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ!

Езиковата школа предлага още курсове или индивидуални уроци по:

  • разговорен английски език;
  • бизнес английски език;
  • английски език с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина.
  • подготовка за матура по английски език.

Преподавателите ни са висококвалифицирани, а заниманията се провеждат в малки групи и могат да бъдат дневни, вечерни и съботно-неделни. Екипът на езиковата школата използва модерни методи и учебни системи. Курсовете и обученията обхващат всеки един компонент от езика: четене, писане, слушане и говорене.

Ние от учебен център “Инфо България” винаги се стремим да предоставим най-доброто езиково обучение на нашите клиенти. Очакваме с нетърпение да се свържете с нас за повече информация на: 0877 999 153

!!!НОВО!!! Разговорни езикови курсове с преподаватели от Англия и САЩ с роден език-английски!

Сподели: