fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ВАРНА 

Търсите курсове по английски Варна? Заповядайте при нас в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“. Вече над 10 години нашият екип от отговорни и мотивирани професионалисти повишава чуждоезиковата култура на малки и големи. Нашите преподаватели са висококвалифицирани и с опит, използващи интерактивни и забавни методи на преподаване. 

Учебен център Инфо България предлага езикова подготовка по английски език за всички възрасти. Предлагаме различни видове обучения и частни уроци по английски за младежи и възрастни като: присъствени курсове по английски, онлайн курсове по английски, уроци по английски в група, индивидуални уроци по английски, бизнес английски, специализиран английски, подготовка за престижни сертификати по английски и фирмени обучения по английски език. Всичко това може да разгледате по-подробно в тази страница.
Ако търсите детски курсове по английски може да разгледате в детския ни сайт.

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ВАРНА – ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОБУЧЕНИЯ

ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Общувайте свободно и уверено на английски език с помощта на нашите присъствени езикови курсове във Варна. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ предлага висококачествени курсове по английски език с опитни учители. Обученията се провеждат по водещи системи, а в часовете се набляга на всеки един компонент от езика: граматика, четене, писане, слушане и комуникация. Нивата, които предлагаме, са съобразени с Европейска езикова рамка – от начинаещи до напреднали (нива А1,А2, В1,В2,С1). Групите са малки – до 9 курсисти.

АКЦЕНТИ

 • ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ
 • НОВИ ГРУПИ ВСЕКИ МЕСЕЦ
 • ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ ИЛИ СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ ГРАФИЦИ
 • 20 ВИДЕО УРОКА БОНУС ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ КУРСИСТИ
 • НИВА A1; A2; B1; B2; C1
 • СЕРТИФИКАТ

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЗАПОЧВАЩИ ГРУПИ

ОНЛАЙН КУРСОВЕ С УЧИТЕЛ НА ЖИВО

Учете удобно, лесно и забавно от Вашия дом с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“! Езиковата школа организира онлайн курсове по английски език. Обучението се провежда с учител на живо, в реално време, във виртуална класна стая. Учащите могат да общуват помежду си, да водят дискусии и да гледат видеоклипове и презентации. Учителите акцентират върху комуникацията и лесно поднасят и споделят новата граматика и лексика на презентационни табла. Инвестирайте в себе си, като изберете нашите онлайн курсове по английски език.

АКЦЕНТИ

 • 100% ОНЛАЙН КУРСОВЕ С УЧИТЕЛ НА ЖИВО
 • НОВИ ГРУПИ ВСЕКИ МЕСЕЦ
 • ДНЕВНИ, ВЕЧЕРНИ ИЛИ СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ ГРАФИЦИ
 • 20 ВИДЕО УРОКА БОНУС ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ КУРСИСТИ
 • НИВА A1; A2; B1; B2; C1
 • СЕРТИФИКАТ

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЗАПОЧВАЩИ ОНЛАЙН ГРУПИ

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Учете в удобно за Вас време с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“- гр. Варна! Ние организираме индивидуални уроци по английски език. Обучението е изцяло съобразено според нуждите и изискванията на курсистите. Вниманието по време на уроците е изцяло насочено върху целите на обучаемия, това спомага за по – ефективни и отлични резултати. Уроците могат да се провеждат онлайн или в присъствена форма.

Инвестирайте в себе си, като изберете УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ! Ние имаме над 10 годишен опит в чуждоезиковото обучение!

АКЦЕНТИ

 • ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ СЪОБРАЗЕНИ С НУЖДИТЕ НА КУРСИСТА
 • ИЗБОР НА ПРИСЪСТВЕНО ИЛИ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
 • ИЗБОР НА ГРАФИК – В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ
 • 20 ВИДЕО УРОКА БОНУС ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ КУРСИСТИ
 • ВСИЧКИ НИВА; ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ; СПЕЦИАЛИЗИРАН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 • СЕРТИФИКАТ
 • СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ: 0877 999 153

ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТИ НА КЕЙМБРИДЖ

Получете своя престижен Кеймбридж сертификат с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – град Варна! Ние предлагаме подготвителни курсове и уроци за придобиване на международно признатите езикови сертификати на Кеймбридж. Това са най-търсените, безсрочни сертификати по английски език. Обучението може да бъде в присъствена или онлайн форма. Нашите учители са квалифицирани с дългогодишен опит в подготовката за сертификатни изпити.

Инвестирайте в себе си, като изберете УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ! Ние имаме над 10 годишен опит в чуждоезиковото обучение!

АКЦЕНТИ

 • ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТИ НА КЕЙМБРИДЖ
 • ОБУЧЕНИЕ В МАЛКА ГРУПА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНО
 • ИЗБОР НА ГРАФИК – В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ
 • ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗПИТ ВЪВ ВАРНА
 • ИЗПИТИ: KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS
 • СВЕТОВНО ПРИЗНАТ СЕРТИФИКАТ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРТИФИКАТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ

ДРУГИ ВЪЗМОЖНОСТИ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ

Езиковата школа предлага още курсове или индивидуални уроци по разговорен английски език; бизнес английски език; английски език с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина; подготовка за матура по английски език. УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира курсове за корпоративни клиенти.

АКЦЕНТИ

 • КУРСОВЕ ПО БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 • РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 • СПЕЦИАЛИЗИРАН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 • ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 • ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ
ЕЗИКОВИ НИВА НА КУРСОВЕТЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Курсовете по английски език в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ са разделени на пет езикови нива от начинаещи до напреднали (A1; A2; B1; B2; C1). Обучението е съобразено с Eвропейската езикова рамка. Всяко едно езиково ниво e с хорариум 120 учебни часа, разделено на две части от по 60 учебни часа. В края на всяко едно ниво издаваме БЕЗПЛАТЕН сертификат след успешно положен изпит, признат в чужбина.

A1 НАЧИНАЕЩИ - 120 уч. часа

A1/ 1 ЧАСТ – 60 уч. часа + 20 видео урока за максимални резултати.

A1/ 2 ЧАСТ – 60 уч. часа .

A2 МАЛКО НАПРЕДНАЛИ - 120 уч. часа
A2 / 1 ЧАСТ – 60 уч. часа.

A2 / 2 ЧАСТ – 60 уч. часа.

B1 СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ - 120 уч. часа

B1 / 1 ЧАСТ – 60 уч. часа.

B1 / 2 ЧАСТ – 60 уч. часа.

B2 НАПРЕДНАЛИ - 120 уч. часа

B2 / 1 ЧАСТ – 60 уч. часа.

B2 / 2 ЧАСТ – 60 уч. часа.

C1 МНОГО НАПРЕДНАЛИ - 120 уч. часа

C1 / 1 ЧАСТ – 60 уч. часа.

C1 / 2 ЧАСТ – 60 уч. часа.

ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТ на Cambridge

ПЪРВА ЧАСТ – 60 уч. часа.

ВТОРА ЧАСТ – 60 уч. часа.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВО

АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ КОЕ НИВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС,
ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН
ТЕСТ, БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ!

МЕТОДИ И НАЧИНИ НА ПРЕПОДАВАНЕ

Методологията в часовете по езици на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ е продукт от нашето развитие и дългогодишен опит в предлагането на образователни услуги.

Z

СЪВРЕМЕННИ ПОДХОДИ

Ние използваме всички инструменти за изучаване на език по най-продуктивният за курсистите начин. Наблягаме на съвременни подходи и се стремим да постигнем високи резултати с всички наши курсисти.

Z

АКТУАЛНИ УЧЕБНИ ПРОГРАМИ

Курсовете по общ английски се водят по системата English File на Oxford University Press. За да бъдем максимално полезни на нашите курсисти, сме разработили 20 видео урока в помощ на начинаещите групи.

Z

ФОКУС ВЪРХУ НУЖДИТЕ НА КУРСИСТИТЕ

За нас е важно по време на обучението да развием максимално потенциала на нашите курсисти, като включваме практически занимания, комуникативни игри и изпълнение на творчески задачи.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 

Предлаганите от нас курсове по английски език са с гъвкави и с удобни графици. Преподавателите ни са висококвалифицирани, а заниманията се провеждат в малки групи и могат да бъдат дневни, вечерни и съботно-неделни. Екипът на езиковата школата използва модерни методи и учебни системи. Курсовете и обученията обхващат всеки един компонент от езика: четене, писане, слушане и говорене.

Ние от учебен център „Инфо България“ винаги се стремим да предоставим най-добрите курсове и уроци по английски на нашите клиенти. Очакваме с нетърпение да се свържете с нас за повече информация на: 0877 999 153

Научете повече за нас от нашия канал в YouTube. Гледайте и ни последвайте!

Изучаването на английски език в наши дни се превръща в необходимост, ежедневие и потребност. Усвояването му открива безброй нови възможности пред Вас:

Улеснява намирането на нова работа в България и в чужбина

Помага да сте по-уверени и успешни

Осъществява общуването с хора от различни краища на света

Помага при кандидатстване в университети в чужбина

Курсове по английски Варна   Онлайн курсове по английски език   Уроци по английски Варна   Подготовка за сертификати FCA; CAE; PCE

Сподели: