fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Подготовка за сертификатни изпити по английски език

Получи своя престижен Кеймбридж сертификат с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна!

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна в партньорство с АВО Езиков и Изпитен Център, предлага на своите курсисти възможността да се явят на изпит за престижния сертификат по английски език на Университета Кеймбридж. Нашите курсисти могат да докажат знанията си по английски и да спечелят своя световно признат, безсрочен сертификат, който ще им отвори вратите към света!

Обучението може да бъде индивидуално или групово. Нашите учители са висококвалифицирани с дългогодишен опит в подготовката за сертификатни изпити. Те са отдадени на работата си и ще разкрият полезни изпитни техники и стратеги за да сте подготвени и уверени в деня на изпита.

Допълнителна информация за изпитите на Кеймбридж :

Детски изпити на Cambridge • YLE Starters • YLE Movers • YLE FlyersТестовете по английски език за малки ученици YLE се предлагат в три нива с нарастваща трудност – Starters, Movers и Flyers. Те са предназначени за деца между 7 и 12 годишна възраст.
Изпит FCE (B2 upper-intermediate)Тестовете по английски език за малки ученици YLE се предлагат в три нива с нарастваща трудност – Starters, Movers и Flyers. Те са предназначени за деца между 7 и 12 годишна възраст. Изпитът FCE отговаря на ниво B2 от Общата Европейска езикова рамка. Получаването на сертификат FCE от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества: • Безсрочен сертификат. • Широко признат в академичните и бизнес среди по света. • Хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат за удостоверение владеене на език на ниво B2 от Европейската езикова рамка (CEFR).
Изпит CAE (C1 Advanced)Изпитът CAE отговаря на ниво C1 от Общата Европейска езикова рамка. Получаването на сертификат CAE от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества: • Безсрочен сертификат. • Широко признат в академичните и бизнес среди по света. • Хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат за удостоверение владеене на език на ниво C1 от Европейската езикова рамка (CEFR).

Изпитни дати за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна:

Детски изпити на CambridgeЗимна сесия 2023г.
FCE – 398 леваОЧАКВАТ СЕ ДАТИ
CAE – 412 леваОЧАКВАТ СЕ ДАТИ
  • Краен срок за регистрация: 12.04.2023г.
  • Ние Ви гарантираме: Провеждане на изпита в град Варна; Отлична организация на изпитния ден; Оторизирани Кеймбридж екзаминатори.
  • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ предлага също подготовка за сертификатите IELTS и TOEFL.

Основната цел на езиковата школа е курсистите да постигнат максимални резултати на изпита. Високите им резултати са успех, не само за тях, а и за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ!

Cambridge English: First (FCE)

Cambridge English: Advanced (CAE)

Cambridge English: Proficiency (CPE)

IELTS

TOEFL

Сподели: