fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Подготовка за сертификатни изпити по английски език


Получи своя престижен Кеймбридж сертификат с помощта на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна!

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна в партньорство с АВО Езиков и Изпитен Център, предлага на своите курсисти възможността да се явят на изпит за престижния сертификат по английски език на Университета Кеймбридж. Нашите курсисти могат да докажат знанията си по английски и да спечелят своя световно признат, безсрочен сертификат, който ще им отвори вратите към света!

certificate preparation

Обучението може да бъде индивидуално или групово. Нашите учители са висококвалифицирани с дългогодишен опит в подготовката за сертификатни изпити. Те са отдадени на работата си и ще разкрият полезни изпитни техники и стратеги, за да сте подготвени и уверени в деня на изпита.

→ Допълнителна информация за изпитите на Кеймбридж :

Детски изпити на Cambridge • YLE Starters • YLE Movers • YLE Flyers Тестовете по английски език за малки ученици YLE се предлагат в три нива с нарастваща трудност – Starters, Movers и Flyers. Те са предназначени за деца между 7 и 12 годишна възраст.
Изпит FCE (B2 upper-intermediate) Изпитът FCE отговаря на ниво B2 от Общата Европейска езикова рамка. Получаването на сертификат FCE от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества: • Безсрочен сертификат. • Широко признат в академичните и бизнес среди по света. • Хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат за удостоверение владеене на език на ниво B2 от Европейската езикова рамка (CEFR).
Изпит CAE (C1 Advanced) Изпитът CAE отговаря на ниво C1 от Общата Европейска езикова рамка. Получаването на сертификат CAE от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества: • Безсрочен сертификат. • Широко признат в академичните и бизнес среди по света. • Хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат за удостоверение владеене на език на ниво C1 от Европейската езикова рамка (CEFR).

Изпитни дати за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ:
Информация за предстоящи детски изпити на Cambridge Лятна сесия 2024г.
Pre A1 Starters – 169 лева В периода 04.06.2024 – 06.06.2024 г. Свържете се с нас, за да Ви дадем възможни дати и места за явяване
A1 Movers – 171 лева В периода 04.06.2024 – 06.06.2024 г. Свържете се с нас, за да Ви дадем възможни дати и места за явяване
A2 Flyers- 173 лева В периода 04.06.2024 – 06.06.2024 г. Свържете се с нас, за да Ви дадем възможни дати и места за явяване
Информация за предстоящи изпити на Cambridge Лятна сесия 2024г.
FCE – 419 лева 04.06.2024 г. Свържете се с нас, за да Ви дадем повече информация
CAE – 429 лева 05.06.2024 г. Свържете се с нас, за да Ви дадем повече информация
  • Краен срок за регистрация: до 11.04.2024г.
  • Ние Ви гарантираме: Провеждане на изпита в град Варна; Отлична организация на изпитния ден; Оторизирани Кеймбридж екзаминатори.
  • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ предлага също подготовка за сертификатите IELTS и TOEFL.

За повече информация моля свържете се с екипа ни на телефон 0877 999 153.

Основната цел на езиковата школа е курсистите да постигнат максимални резултати на изпита. Високите им резултати са успех, не само за тях, а и за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ!

Cambridge English: First (FCE)

Cambridge English: Advanced (CAE)

Cambridge English: Proficiency (CPE)

IELTS

TOEFL

Сподели: