fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

ЛЕТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА 

Скъпи родители, учебен център „Инфо България“ – гр. Варна организира летни езикови курсове за деца по английски, немски, испански и руски език. Обученията са подходящи за деца от 6 до 14 години и се провеждат два, три или четири пъти седмично по 3 учебни часа. Те могат да бъдат сутрешни, следобедни, вечерни и съботно-неделни – възможност за избор. Учителите са с висока квалификация и опит, като използват творчески и индивидуален подход в часовете. При нас може да изберете обучение по следните езици: английски, немски, руски и/или испански език.

 • Курсовете ни по английски език за деца се водят по специална програма съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация.
 • Курсовете ни по немски език за деца за разработени с интерактивна учебна програма, която набляга на всички езикови умения. В нашия учебен център вярваме, че всяко дете е специално и трябва да му се обърне индивидуално внимание.
 • Курсовете ни по испански са разработени по най-новите езикови системи и целят да обучат децата чрез различни иновативни задания. Учителите са с творчески подход и много педагогически опит. Обучението е съобразено с подготовка за престижния сертификат DELE.

→ Заповядайте и в сайта ни направен специално за детските езикови обучения от тук.

 

ИЗБЕРETE НАШИТЕ ЛЕТНИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦА
В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ

Мотивирани и квалифицирани преподаватели!

Нашите учители са квалифицирани и отдадени на работата си. Те ще превърнат изучаването на език в истинско забавление за Вашите деца.

Иновативни методи на обучение!

Нашите учители зползват иновативни методи на обучение. Те включват езикови комуникативни игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи. 

Високо качество, достъпни такси!

Стремим се постоянно да предлагаме на нашите курсисти качествено и ефективно обучение на достъпни цени, за да може всяко дете да развие своя потенциал – с правилните детски курсове и учители!

ЗАПОЧВАЩИ ЛЕТНИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА

Английски език за деца завършили 1 клас (English Summer Art School). Начало: 04.06.2024 г.

Обучението по английски език за деца, които са завършили 1 клас, се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните: вторник, сряда и петък от 9:00 ч. до 11:00 ч. Интензивен триседмичен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Лятната ни програма се състои от няколко модула, които обхващат месеците юни, юли и август. Таксата се заплаща на всеки модул (всеки 24 учебни часа): 148 лева + 20 лева за учебни материали.
Малка група до 8 деца, за да може да се обърне внимание на всяко едно от тях. Курсът е подходящ за деца завършили 1. клас. Специализирана интерактивна система за деца в първи клас, която въвежда в езика и развива комуникативните умения на децата. Учебната програма е съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация. В курса се използват различни интерактивни материали, дават се творчески задачи и се изпълняват ролеви игри. Целта е да се насърчи и развие детският потенциал по интересен и забавен начин.
След лятото децата могат да продължат в програмата ни повреме на учебната година. Нашата школа предлага целогодишно обучение за всички любознателни деца!
Можете да запазите своето място като се свържете с нас на телефон: 0877 999 153

Английски език за деца завършили 2 и 3 клас (English Summer Art School). Начало: 04.06.2024 г.

Обучението по английски език за деца се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните: вторник, сряда и петък от 11:00 ч. до 13:00 ч. Интензивен триседмичен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Лятната ни програма се състои от няколко модула, които обхващат месеците юни, юли и август. Таксата се заплаща на всеки модул (всеки 24 учебни часа): 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца, за да може да се обърне внимание на всяко едно от тях. Курсът е подходящ за деца завършили 2 или 3. клас, изучавали английски език. Учебната система (Family and Friends 0 + 1) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Учебната програма е съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация. В курса се използват различни интерактивни материали, дават се творчески задачи и се изпълняват ролеви игри. Целта е да се насърчи и развие детският потенциал по интересен и забавен начин..
След лятото децата могат да продължат в програмата ни повреме на учебната година. Нашата школа предлага целогодишно обучение за всички любознателни деца!
Можете да запазите своето място като се свържете с нас на телефон: 0877 999 153

Английски език за деца 4 и 5 клас (English Summer Art School). Начало: 18.06.2024 г.

Обучението по английски език за деца в 4 и 5 клас се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните: вторник, сряда и петък от 13:30 ч. до 15:30 ч. Интензивен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Лятната ни програма се състои от няколко модула, които обхващат месеците юни, юли и август. Таксата се заплаща на всеки модул (всеки 24 учебни часа): 148 лева + 20 лева за учебни материали.
Малка група до 8 деца, за да може да се обърне внимание на всяко едно от тях.
Курсът е подходящ за деца, обучаващи се в 4. и 5. клас, които са изучавали английски език. Учебната система ‘Super minds 3’ развива знанията на децата и включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Учебната програма е съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация. В курса се използват различни интерактивни материали, дават се творчески задачи и се изпълняват ролеви игри. Целта е да се насърчи и развие детският потенциал по интересен и забавен начин.
След лятото децата могат да продължат в програмата ни повреме на учебната година. Нашата школа предлага целогодишно обучение за всички любознателни деца!
Можете да запазите своето място като се свържете с нас на телефон: 0877 999 153

Немски език за деца 5, 6 ,7 , 8 клас /начинаещи/. Начало: 18.06.2024 г.

Обучението по немски език за деца в 5, 6, 7 и 8. клас се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните вторник, сряда и четвъртък от 14:00 ч. до 16:00 ч. Триседмичен модул, съобразен с възрастта на децата, с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Целият летен курс се състои от няколко модула. Таксата се заплаща за всеки модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали.
Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца, които не са изучавали немски език. Учебната система развива знанията на детето и включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. В курса се използват различни интерактивни материали, дават се творчески задачи и се изпълняват ролеви игри. Целта е да се насърчи и развие детският потенциал по интересен и забавен начин. Можете да запазите своето място предварително като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Немски език за тийнейджъри, ученици и младежи, студенти /начинаещи/. Начало: 02.07.2024 г.

Обучението ще бъде интензивно в дните вторник и четвъртък от 10:30 до 13:10 ч.. Интензивен курс (ниво А1), съобразен с Европейската езикова рамка. Продължителността на курса е 60 учебни часа (15 посещения по 4 уч.часа). Таксата се заплаща за модул – A1/1 част (60 учебни часа): 256 лева. Цветни учебни материали се заплащат отделно – 20 лв.
Курсът е за тийнейджъри, ученици, младежи и студенти. Подходящ е за ученици, които искат да кандидатсват в езикова гимназия с немски език.

Испански език за ученици над 13 год. възраст и студенти /начинаещи/. Начало: 03.07.2024 г. - ЗАПЪЛНЕНА

Обучението по испански език е предвидено за ученици и студенти, които не са изучавали испански език и ще се провежда три пъти седмично по 4 уч. часа в дните: понеделник, сряда и петък от 09:00ч. до 11:40ч. Интензивен курс, съобразен с Европейската езикова рамка. Курсът е изключително подходящ за ученици, които ще кандидатстват в езикова гимназия с испански. Продължителността на курса е 60 учебни часа (20 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща за A1/1 част (60 учебни часа): 256 лева. Учебните материали се заплащат отделно – 20 лв. Можете да запазите своето място като се свържете с нас на тел: 0877 999 153. Местата са ограничени!

Английски език за деца завършили 5 клас. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по английски език за деца се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните: Х от Хч. до Хч. Интензивен триседмичен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца завършили 5. класизучавали английски език. Учебната система (Family and Friends 4) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Английски език за деца завършили 6 клас. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по английски език за деца се провежда три пъти седмично по 3 уч. часа в дните Х от Хч до Хч. Триседмичен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч. часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа:148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца завършили 6. класизучавали английски език. Учебната система (Family and Friends 5) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място предварително като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Английски език за деца завършили 7 клас. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по английски език за деца се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните Х от Хч до Хч. Едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч. часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа:148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца завършили 7. класизучавали английски език. Учебната система (ниво А2) е съобразена с Европейската езиковa рамка и включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Предварително се попълва БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на ниво. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Немски език за деца 2 и 3 клас /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ

Обучението по немски език за деца в 2. и 3. клас се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните Х и Х от х ч. до х ч. Триседмичен модул, съобразен с възрастта на децата, с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Целият летен курс се състои от няколко модула. Таксата се заплаща за всеки модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали.
Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца, които са в 2 и 3 клас и не са изучавали немски език. Учебната система развива знанията на детето и включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. В курса се използват различни интерактивни материали, дават се творчески задачи и се изпълняват ролеви игри. Целта е да се насърчи и развие детският потенциал по интересен и забавен начин. Можете да запазите своето място предварително като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Немски език за деца и тийнейджъри от 11 до 14 години /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по немски език за деца и тийнейджъри се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните: Х от Хч. до Хч. Интензивен едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група от 6 до 8 деца. Курсът е подходящ за деца и тийнейджъри на възраст между 11-14 години, които не са изучавали немски език. Учебната система (Beste Freunde) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Испански език за деца от 9 до 12 години /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по испански език за деца се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните: Х от Хч. до Хч. Едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца на възраст между 9 – 12 години, които не са изучавали испански език. Учебната система (La Pandilla) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Руски език за деца от 1 до 3 клас /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението по руски език за деца се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните: Х от Хч. до Хч. Едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група до 8 деца. Курсът е подходящ за деца от 1 до 3 клас, които не са изучавали руски език. Учебната система (Солнышко) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Руски език за деца от 9 до 12 години /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Курсът по руски език за деца се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните: Х от Хч. до Хч. Едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали. Малка група от 6 до 8 деца. Курсът по руски е подходящ за деца на възраст от 9 до 12 години , които не са изучавали руски език . Учебната система (<b>Солнышко</b>) включва всички компоненти на езика: слушане, писане, говорене, лексика и граматика. Можете да запазите своето място като се свържите с нас на тел: 0877 999 153

Български език за деца от руски език /начинаещи/. Начало: ПРЕДСТОИ ПРЕЗ ЛЯТО 2024

Обучението се провежда два пъти седмично по 3 уч. часа в дните: ………………….. Едномесечен модул с продължителност 24 учебни часа (8 посещения по 3 уч.часа). Таксата се заплаща на модул от 24 учебни часа: 148 лева + 20 лева за учебни материали.
Очаквайте скоро начална дата и графици за ЛЯТО 2023г. Можете да запазите своето място предварително. За повече информация се свържете с нас на тел: 0877 999 153

 • Нашите летни езикови курсове за деца се провеждат в присъствена форма. В малки групи до 8-10 деца.
 • Възможност за онлайн обучения на живо с учител.
 • Един учебен час е с продължителност 40 минути.
 • Таксата за един модул с продължителност 24 уч. часа е 148 лева. Всеки следващ е на същата цена.
 • Учебните материали, необходими за обучението се заплащат допълнително – 20 лева. Те са цветни и включват учебник и учебна тетрадка.
 • Безплатен тест за определяне на ниво.
 • Безплатен СЕРТИФИКАТ на български език. Издаден на чужд език – 18 лева.

Изпратете запитване за нашите летни езикови курсове за деца

Всички полета са задължителни.

10 + 5 =

Защо да изберете Учебен център „Инфо България“?

 • Учебен център „Инфо България“ предлага висококачествено целогодишно групово езиково обучение за деца.
 • Учебен център „Инфо България“ работи с преподаватели с опит и квалификация.
 • Учебен център „Инфо България“ използва съвременни методи на обучение.
 • Учебен център „Инфо България“ предлага малки групи, специален подход към всяко дете, удобни графици.
 • Учебен център „Инфо България“ е с доказан опит в подготовката на курсисти, явяващи се за международни сертификати за езикова компетентност.
 • Учебен център „Инфо България“ дава възможност на децата, изучавали английски език да се явят на детски международни изпити на Cambridge.
 • Учебен център „Инфо България“ е с достъпни такси за всички видове обучение.
За записване в нашите летни курсове за деца не се колебайте да се свържете с нас! Местата са ограничени!

+359 877 999 153      +359 52 825 720

Разберете повече за детските курсове във видеото!

Сподели: