fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира уроци и курсове по немски език за всички възрасти, както присъствено в град Варна, така и онлайн от всяка точка на света. Школата е създадена през 2010 година в град Варна, а основната и цел през годините е повишаване на чуждоезиковата култура на малки и големи.

Учебен център “Инфо България” организира курсове по немски език в град Варна, които се провеждат в пет нива – A1; A2; B1; B2; C1. Обучението е изцяло съобразено с Европейската езикова рамка. Всяко ниво включва 120 учебни часа или по-конкретно 2 части от по 60 учебни часа. В края на всяко ниво курсистите държат обобщен тест и получават сертификат.

Учебен център “Инфо България” – град Варна работи по една от най-модерните и най-утвърдени системи за преподаване на стандартен немски език – Berliner Platz NEU, специално разработена по критериите на Европейската езикова рамка.

Курсовете по немски език в град Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти и работят по най-съвременните и разчупени методи на обучение. Часовете преминават структурирано, включващи всички компоненти при изучаване на немски език: четене, писане, говорене и слушане. Правят се диалози и дискусии.

Курсовете могат да бъдат сутрешни, вечерни и съботно-неделни – вижте започващите ни групи тук.

Независимо дали желаете да работите в България или сте се насочили към работа в чужбина, Учебен център „Инфо България“ – град Варна може да Ви предложи обучение по немски език с професионална насоченост. И това не е всичко – при нас можете да получите и подготовка за изпит- TestDaF.

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ВАРНА

КУРС ПО НЕМСКИ А1

Ниво А1.1 част (60 уч.ч)
Ниво А1.2 част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

КУРС ПО НЕМСКИ А2

Ниво А2.1 част (60 уч.ч)
Ниво А2.2 част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

КУРС ПО НЕМСКИ B1

Ниво B1.1 част (60 уч.ч)
Ниво B1.2 част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

КУРС ПО НЕМСКИ B2

Ниво B2.1 част (60 уч.ч)
Ниво B2.2 част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

КУРС ПО НЕМСКИ C1

Ниво C1.1 част (60 уч.ч)
Ниво C1.2 част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

ПОДГОТОВКА ЗА TestDaF

Първа част (60 уч.ч)
Втора част (60 уч.ч)
Общ хорариум 120 уч.ч

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ФИРМИ В ГРАД ВАРНА

Ако сте българска компания, работеща с немско-говорящи партньори и желаете да позволите на служителите си да научат или подобрят немския си език, Учебен център “Инфо България” ще Ви даде тази възможност. Предлаганите курсове могат да бъдат индивидуални, групови или да са тясно свързани с дейността на компанията.

Учебен център “Инфо България” предлага възможност Вашите служители да проверят знанията си, с помощта на кратък онлайн тест за определяне на ниво.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВО

АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ КОЕ НИВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС,
ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН
ТЕСТ, БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ!

4 причини защо да изберете курс по немски език 

Немският език е все по-масово използван в бизнес средите, а и не само. Това се дължи на факта че немската икономика, култура и иновации просперират, което и прави изучаване на немски език толкова привлекателно.

Една от главните причини, поради които хората започват курсове по немски, е възможността да получат по-добре платена работа. През последните години, на пазара се появяват множество компании, търсещи кадри, владеещи добре западноевропейските езици. Точно тази възможност би се отворила, благодарение на предлаганите курсове по немски от Учебен Център “Инфо България”.

Още при записването на уроци по немски, ще се отворят много неподозирани врати за Вашето личностно и професионално развитие. В Германия, голяма част от университетите предлагат образование без такси, което означава че европейските и международни студенти могат да се възползват от него напълно безплатно. 

С изучаване на немски език Вие си отваряте нови хоризонти. Езикът на Гьоте е официален или доминиращ в Австрия, Белгия, Люксембург, Швейцария и др. Любопитен факт е, че Швейцария е страна, която е с един от най-високите стандарти на живот в света. Знаейки немски език можете да работите, учите и да пътувате в една от тези държави.

Със завършване на курс по немски език, Вие ще можете да се потопите изцяло в немската литература и култура. Това би Ви позволило по-улеснен досег до творчеството на личности като Вагнер, Брамс, Гутенберг, Бьол и редица други. При нас може да се запишете на курсове по немски език от А1 до C1 ниво.

Това са само няколко от привилегиите, които съпътстват изучаването на немски език. Според нас, изброените, са само началото. Интересно ни е какви са Вашите причини да се захванете с този предизвикателен език.

Научете повече за нас от нашия канал в YouTube. Гледайте и ни последвайте!

Изпратете запитване.

Всички полета са задължителни.

6 + 12 =

Разгледайте ТУК нашата галерия от снимки. Там сме споделили най-запомнящите се моменти от нашите успешни обучения по немски език.

АКЦЕНТИ: КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ; КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ; УРОЦИ ПО НЕМСКИ ; УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ; ИЗУЧАВАНЕ НА НЕМСКИ ; ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ; КУРС ПО НЕМСКИ ; УРОЦИ ПО НЕМСКИ ВАРНА

Сподели: