fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Курсове по немски език за младежи и възрастни.

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК Немският език е най-ширoко разпространеният език в Европейския съюз. Изучаването му ще отвори много неподозирани врати за вашето личностно и професионално развитие. Немският език е официален език в страните: Австрия, Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн. Любопитен факт е, че Швейцария е страна, която има един от най-високите стандарти на живот в света. Знаейки немски език можете да работите, да учите и да пътувате в една от тези държави.

Учебен център “Инфо България” организира курсове по общ немски език в град Варна, които се провеждат в пет нива – /A1; A2; B1; B2; C1/. Обучението е изцяло съобразено с Европейската езикова рамка, като езиковите нива се провеждат в две части от по 50 учебни часа.

В края на всяко обучение от 100 учебни часа курсистите държат обобщен тест и получават сертификат.
Учебен център “Инфо България” – град Варна работи по една от най-модерните и най-утвърдени системи за преподаване на стандартен немски език- Berliner Platz NEU, специално разработена по критериите на Европейската езикова рамка.

Курсовете по немски език в град Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти и работят по най-съвременните и разчупени методи на обучение. Часовете преминават структурирано, включващи всички компоненти при изучаване на език: четене, писане, говорене и слушане. Правят се диалози и дискусии.

Курсовете могат да бъдат сутрешни, вечерни и съботно-неделни – вижте започващите ни групи тук.

Независимо дали желаете да работите в България или сте се насочили към работа в чужбина, учебен център “Инфо България” – град Варна може да ви предложи обучение по немски език с професионална насоченост. И това не е всичко – при нас можете да получите и подготовка за изпит- TestDaF.


Berliner Platz 1 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 2 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 3 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 4 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Training TestDaF  (Изд.: Langenscheidt)

Сподели: