fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какви курсове предлaга езиковата школа?

Предлагаме езикови курсове във Варна за деца, младежи и възрастни. При нас може да учите английски език, немски език, испански език и руски език, както и български език за чужденци. Предлагаме и подготовка за изпитите на Cambridge и подготовка за матура по български, английски, немски, испански и руски език.
Може да разгледате всички курсове, които предлагаме за младежи и възрастни тук, както и езикови курсове за деца тук.

Предлагате ли езикови курсове за напълно начинаещи?

Разбира се! Предлагаме курсове по англисйки, немски, руски и испански език за всички възрасти от самото начало. С помощта на нашите опитни учители можете да научите един език като започнете от пълна нула и стигнете до ниво по желание. Може да прекъснете по всяко време, ако се наложи, и да продължите отново когато прецените.

Може да разгледате всички стартиращи групи от тук или да се свържете с нас на 0877 999 153, за да ни кажете от кога бихте искали да започнете езикови курсове, за да започнем да търсим подходяща група за Вас.

Предлагате ли езикови курсове за напреднали?

Често задаван въпрос е на какви нива са нашите курсове. Предлагаме курсове по англисйки, немски, руски и испански език за всички нива в Европейската езикова рамка: A1, A2, B1, B2, С1.
Кандидатите за обучение в напеднали нива попълват тест за определяне на ниво. Тестът е безплатен и се попълва на място в нашия офис на адрес: гр. Варна, бул.”Вл.Варненчик” 11 (до централна поща). Има възможност да се изпрати и по имейл.

Може да заявите на info@infobulgaria.net или да се свържете с нас на 0877 999 153.

Вижте всички започващи курсове тук.

Как да разбера за кое ниво съм?
От къде мога да разбирам за всички нови групи за младежи и възрастни, които предстоят?

Ежемесечно се сформират нови групи за езиково обучение за младежи и възрастни по английски, немски, испански и руски. В страницата ни „Започващи курсове“ качваме всички настоящи и бъдещи езикови курсове в група, в които можете да се запишете още сега. Актуализираме групите постоянно и качваме графици дори и за следващ месец. Може да следите всички започващи езикови курсове от там, както и чрез социалните ни медии – Facebook и Instagram.

Може да се запишете във всяка една група качена в страницата „Започващи курсове“ като натиснете „Запази място“ и попълните полето под самата група, или можете да се свържете с нас на 0877 999 153, а ние да направим всичко останало.

Издавате ли сертификати след завършване на езиков курс?

Да! Всяко ниво завършва с финален изпит, след което се издава сертификат по Европейската езикова рамка. Сертификатите ни са БЕЗПЛАТНИ, ако са на български език и са получени след преминато ниво при нас, а за преведен сертификат на чужд език се доплаща 18 лв.

Можете ли да ми издадете сертификат за ниво, ако не съм учил/а досега в школата Ви?

Учебен център “Инфо България” предлага възможност да се явите на изпит онлайн или в присъствена форма за доказване на езиковите Ви познания. Школата издава сертификат на хартиен носител, удостоверяващ знанията Ви по чужд език в съответствие с Общоевропейската референтна езикова рамка. Езиковите изпити, които предлагаме са по английски, немски, испански и руски език.

⇨ Актуални такси за явяване на изпит с включен сертификат, издаден на български език или чужд език може да видите тук.

Предлагате ли подготовка за матура?

Учебен център “Инфо България” предлага подготовка за матурите по български език и литература след 7 и след 12 клас.

Може да разберете повече за подготовката за матурата (НВО) по БЕЛ след седми клас от тук.

Както и може да видите цялата информация за подготовката за матурата (ДЗИ) по БЕЛ след 12 клас от тук.

Какви са цените на курсовете?

Може да откриете актуален ценоразпис за индивидуално, групово или обучение за деца тук.

Къде се намира школата на Учебен център Инфо България?

Учебен Център Инфо България се намира в центъра на град Варна – на бул. ”Владислав Варненчик” 11, ет. 1 (до централна поща).

Какво е работното време на школата?

Работното ни време е от понеделник до петък от 09:30ч. до 19:00ч. а събота сме от 10:00ч. до 14:00ч. Заповядайте на място или ни потърсете по телефон – 0877 999 153!

често задавани въпроси при записване в курс

Може да ни последвате във Facebook и Instagram, за да разбирате първи за всичко около Учебен център Инфо България – град Варна.

Сподели: