fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО РУСКИ ЕЗИК

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира целогодишни курсове и уроци по руски език за младежи и възрастни. Обученията се провеждат присъствено в град Варна, или онлайн от всяка точка на света. Нашите курсове и уроци по руски език са съобразени с изискванията на Европейската езикова рамка и се провеждат два или три пъти седмично по три учебни часа. Могат да бъдат дневни, вечерни и съботно/неделни. Езиковата школа предлага и безплатен тест за определяне на ниво. Това дава възможност за определяне на курса, който би бил най-подходящ за всеки един кандидат – курсист. Най-ниското ниво е А1 за начинаещи, следват А2, B1, B2 и C1-С2 за напреднали. След завършване на всяко ниво се издава сертификат за успешно завършен курс.

Руският език е най-популярният славянски език. Той е говорен от около 260 милиона души по света, от които приблизително 150 милиона го имат за майчин.

Той се нарежда на шесто място от Световния икономически форум по критерии като:

 • Възможност за създаване на интернационални връзки.
 • Възможности за пътуване по света;
 • Възможност за водене на диалог;
 • Икономически хоризонти;
 • Достъп до информация;

Също така руският е езикът на някои от най-значимите произведения на изкуството. Познаването му ще Ви отвори много врати за личностно развитие, нови възможности и прочитане на още повече книги или информация в интернет.

НАШИТЕ КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК

КУРСОВЕ В ГРУПА ПО РУСКИ ЕЗИК ВЪВ ВАРНА

Курсовете по руски език в учебен център „Инфо България“ се провеждат от висококвалифицирани учители по съвременните системи „ПОЕХАЛИ”, „ДОРОГА В РОССИЮ” и „УСПЕХ“. Обучението в група е подходящо за хора, които имат възможност да посещават часовете във фиксиран график и желаят повече забавление и комуникация с други курсисти. Групите са малки, максимум до 8 души.

ПРЕДСТОЯЩИ ГРУПОВИ ОБУЧЕНИЯ:

Вижте всички стартиращи групи от тук.

За записване се свържете с нас на: 0877 999 153

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

 

Ако предпочитате индивидуални уроци, ние предлагаме и тази възможност. Обучението е съобразено с конкретните Ви нужди, а уроците се провеждат в удобно за Вас време.

В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ може да получите обучение по бизнес руски език, руски език в сферата на туризма и руски език в сферата на медицината.

Учителите ни са професионалисти. Те се съобразяват с Вашето темпо на усвояване и използват индивидуален подход към Вас!

За записване се свържете с нас на: 0877 999 153

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

 

Учебен център „Инфо България“ – град Варна организира онлайн курсове и уроци по руски език

Обучението се провежда с учител на живо, в реално време, във виртуална класна стая. Учащите могат да общуват помежду си, да водят дискусии и да гледат видеоклипове и презентации. Учителите акцентират върху комуникацията и лесно поднасят и споделят новата граматика и лексика на презентационни табла.

За записване се свържете с нас на: 0877 999 153

МЕТОДИ И НАЧИНИ НА ПРЕПОДАВАНЕ

Методологията в часовете по езици на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ е продукт от нашето развитие и дългогодишен опит в предлагането на образователни услуги.

N

СЪВРЕМЕННИ ПОДХОДИ

Ние използваме всички инструменти за изучаване на език по най-продуктивният за курсистите начин. Наблягаме на съвременни подходи и се стремим да постигнем високи резултати с всички наши курсисти.

N

АКТУАЛНИ УЧЕБНИ ПРОГРАМИ

Курсовете по руски език се водят по актуални и доказани учебни системи. Използваме голямо разнообразие от допълнителни материали – табла, видеа, презентации и др. Стремим се да обогатим часовете с комуникативни упражнения за да бъдем максимално полезни на нашите курсисти.

N

ФОКУС ВЪРХУ НУЖДИТЕ НА КУРСИСТИТЕ

За нас е важно по време на обучението да развием максимално потенциала на нашите курсисти, като включваме практически занимания, комуникативни игри и изпълнение на творчески задачи.

Защо да изберете курсове по руски език в „УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ“?
 • Добри учители с висока квалификация и опит.
 • Добре разработени уроци и учебни системи.
 • Иновативните методи в процеса на обучение.
 • Творчески подход в часовете.
 • Нашата основна цел е да създадем качествени и полезни чуждоезикови курсове.
 • Материала се поднася по интересен и лесен начин за усвояване.

Без доверието на нашите курсистите, нашата работа не би била толкова успешна.
Ако имате върпоси, винаги може да се свържете с нас на 0877 999 153

Езиковата школа предлага и курсове по руски език за деца във Варна. Вижте тук.

Акценти: Уроци по руски език; Индивидуално обучение по руски език; Специализиран руски език; Курсове по руски език за деца; Курс по руски език;

Сподели: