fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

детски езикови курсове по английски във Варна

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира целогодишни курсове по английски за деца от 7 до 14 години във Варна. Школата разполага с екип от квалифицирани учители с опит. Езиковите програми се провеждат през учебната година и през лятната ваканция. Децата учат в малки групи по системата ”Family and Friends”, разделени по възраст и ниво, както следва:

Ниво 0 Предучилищна – 1 клас
Ниво 1 1-2 клас
Ниво 2 2-3 клас
Ниво 3 3-4 клас
Ниво 4 4-5 клас
Ниво 5 5-6 клас
Ниво 6 6-7 клас

  • Учебният материал за всяко ниво е съобразен с възрастта на децата, включващ актуални и увлекателни теми.
  • Курсовете ни по английски език за деца се водят по специална програма съобразена с Cambridge English изпитите за деца, която развива знанията на децата и ги подготвя за успешно явяване на изпит и сертифициране към Cambridge. Участие в тези изпити дава на малките курсисти ценен опит, самоувереност и мотивация.
  • В курсовете за деца се работи върху всички езикови умения: слушане с разбиране, четене, говорене и писане. Прилагат се най-добрите методи за изучаване на граматика.
  • Децата над 13 – 14 години е необходимо да попълнят входящ тест за определяне на ниво за да предложим най-подходящото за тях обучение. Те се записват в курсове по Европейската езикова рамка (Нива А1,А2,В1,В2,C1-C2).
  • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ предоставя обучение във Варна за придобиване на международно признати езикови сертификати по английски език, като заниманията се провеждат в група или чрез индивидуална форма на обучение. ИЗПИТИ на Cambridge

Ние от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ знаем, че знанията по английски език са много важни за бъдещето на нашите малки курсисти и затова използваме иновативни методи на обучение, включващи езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи. Нашите учители са квалифицирани и отдадени на работата си. Граматиката се поднася достъпно с много нагледни и допълнителни материали. Основният фокус в часовете е върху усъвършенстване на уменията за общуване на децата.

Нашите курсове и уроци по английски за деца

  В нашите уроци по английски за деца, учителите поддържат благоприятна атмосфера, чрез която малките курсисти разкриват своя потенциал. Основен фокус в часовете по английски език са комуникативните упражнения, чрез които децата изграждат умения за свободно общуване на английски език.

В нашите уроци по английски език за деца винаги е весело и приятно! Целта на екипа на Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ е децата да заобичат английския език и да постигнат високи резултати по време на изучаването му.

Ние знаем колко важно e изучаването на английски език за Вашите деца, затова работим усърдно и с голяма мотивация! Подготвяме децата за участия в олимпиади и изпити на Cambridge. Стремим се заедно да постигнем високи постижения и резултати!

Цветните образователни изненади присъстват в нашите курсове по английски за деца. Изполвайки тези методи, ученето е фокусирано и реализирано чрез преживяванията, в които децата се включват.

При нас децата учат английски език с удоволствие и лекота с помощта на много допълнителни интерактивни материали и забавни игри, които спомагат за доброто и лесно усвояване на материала.

Уроците по английски език са придружени с интерактивни игри, чрез които нашите малки курсисти, лесно и по забавен начин, опознават дълбините на знанието. А крайният улов винаги е усмивки и море от знания.

Екипът на  УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ ще превърне изучаването на английски език в истинско забавление за вашите деца.

Освен курсове и уроци по английски език за деца, учебен център „Инфо България“ предлага и курсове по немски, испански и руски език.

Разберете повече за детските курсове във видеото!

Сподели: