fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Курсове по английски eзик за деца

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ организира целогодишни курсове по английски език за деца от 7 до 14 години във Варна. Школата разполага с екип от квалифицирани учители с опит. Езиковите програми се провеждат през учебната година и през лятната ваканция. Децата учат в малки групи по системата ”Family and Friends”, разделени по възраст и ниво, както следва:

Ниво 0Предучилищна – 1 клас
Ниво 11-2 клас
Ниво 22-3 клас
Ниво 33-4 клас
Ниво 44-5 клас
Ниво 55-6 клас
Ниво 66-7 клас
    • Учебният материал за всяко ниво е съобразен с възрастта на децата, включващ актуални и увлекателни теми.
    • Работи се върху всички езикови умения: слушане с разбиране, четене, говорене и писане. Използване на най-добрите методи за изучаване на граматика.
    • Децата над 13 – 14 години е необходимо да попълнят входящ тест за определяне на ниво за да предложим най-подходящото за тях обучение. Те се записват в курсове по Европеиската езикова рамка (Нива А1,А2,В1,В2,C1-C2).
    • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ предоставя обучение във Варна за придобиване на международно признати езикови сертификати по английски език, като заниманията се провеждат в група или чрез индивидуална форма на обучение. ИЗПИТИ на Cambridge

Ние от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ знаем, че знанията по английски език са много важни за бъдещето на нашите малки курсисти и затова използваме иновативни методи на обучение, включващи езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи. Нашите учители са квалифицирани и отдадени на работата си. Граматиката се поднася достъпно с много нагледни и допълнителни материали. Основният фокус в часовете е върху усъвършенстване на уменията за общуване на децата.

Екипът на  УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ ще превърне изучаването на английски език в истинско забавление за вашите деца. За консултации се свържете с нас на: 0877 999 153

Освен курсове по английски език за деца, учебен център “Инфо България” предлага и курсове за деца по немски, испански и руски език. 

Сподели: