fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Кой език знаеш? Кой учиш? А кой език искаш да научиш?

Питаш ли се: Кой език да уча? Ние ще ти предложим някои от най-полезните и говорими езици в света, а защо са такива и кой език да учиш и защо е подходящ за теб може да разбереш, ако продължиш да четеш…

В света всъщност най-говореният език е китайският, но основната причина това да бъде така е огромното население на Китай. Все пак те са най-многолюдната държава на планетата. Този чужд език обаче все още не е заел водеща позиция сред най-популярните за изучаване езици в света.

На второ място обаче се подрежда испанският език. Роден е за около 470 милиона души и го говорят над 540 милиона по целия свят. Този красив и звучен език се е разпространил във всички континенти.

Английският език може да е едва на трето място, но това е така единствено заради статистиката на колко души е първи език. Той е роден за над 309 милиона, но е чужд език за над един милиярд души по цял свят! На всички е известно, че английският е интернационалният език на света. На която и точка от картата да се намираш е почти сигурно, че ще намериш кой да те опъти, та дори и да не е перфектно граматически.

кой чужд език да уча

Един от най-важните езици в Европа пък е немският. Той е ключов за нашия континент и знанието му отваря много врати, особено за работа.

Сигурно се питате къде е руският? Последен в нашата класация, но не и по важност, руският е един от най-говорените и полезни езици в света. Той е най-разпространеният славянски език на земята, говорен от над 260 милиона души.

А Вие познавате ли някои от тези езици? А кой чужд език бихте искали да научите? Ние сме насреща в това начинание! Не се колебайте, а се свържете с нас от тук

Беше ли Ви интересна и полезна тази статия? Ако Ви е харесала може да Ви заинтригува и още тук.

Тагове: Чужд език; кой език да уча; чужди езици; английски език; руски език; испански език; немски език; курсове; уроци; езикова школа.

 

Сподели: