fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Какви са предимствата на детските езикови курсове през лятото?

 

Детските езикови курсове през лятото са чудесен начин да превърнете лятната ваканция на своето дете в приятна, забавна и ползотворна. В тази статия ще Ви запознаем с най-важните предимства на летните езикови курсове за деца.

 

Всяко дете иска да има безгрижно лято, далеч от скучните училищни задължения и многобройните домашни задачи. Това няма да се промени, ако през лятото посещава езиков курс. Детските часове преминават неусетно и са наситени с детски усмивки и забавление, а дори и с нови приятелства. Учебният материал се поднася по интерактивен и разбираем начин и се упражнява с разнообразни игри. Затова си струва да превърнете лятото на детето си освен в безгрижно и в ползотворно. Ето още какви предимства крият детските езикови курсове:

 

1. Детето е по-фокусирано

 

Според учителски наблюдения децата, които учат през лятото, са една идея по-фокусирани върху взетия материал. Това може да се дължи на факта, че не мислят за ежедневните училищни задължения и са по-свободни. Не случайно през лятото децата са по-съсредоточени върху учебния материал, имат време да вникнат в него и да го упражнят. Знанията им се затвърждават и усъвършенстват, а резултатите се постигат по-бързо.

 

2. Поддържане на нивото

 

Лятната ваканция у нас е една от най-дългите в Европа (между 11-15 седмици). Това води до повече забравен материал и по-трудното начало през следващата учебна година. А какво да кажем за входящите тестове – ужас за децата и стрес за родителите. Детските езикови курсове през лятото са един добър метод детето да поддържа езиковото си ниво и да получи стабилна основа за предстоящата учебна година. Целта е да се направи лек преход между това, което са научили през изминалата година и това, което ги очаква през следващата.

 

3. Наваксва с материала през лятото

 

Ако забелязвате, че вашето дете изостава в училище или не е завършило годината с добър успех, то летните езикови курсове ще му помогнат да изчисти всички свои грешки. Учебната система е съобразена според класовете на децата и застъпва материала от училище. По този начин детето може да преговори материала и да научи тези неща, които е пропуснало. А ако тепърва се сблъсква с нов език, то няма по-подходящо време от летния сезон. Постепенно детето ще започне да се чувства по-уверено в своите знания, което ще доведе и до по-голяма мотивация и желание за изучаване на езика.

 

4. Отлични резултати на есен

 

Цялата подготовка през лятото няма да бъде напразна, тъй като отличните резултати няма да закъснеят и през учебната година. Входящите тестове вече няма да представляват стрес за детето Ви, а златна възможност да покаже своите нови знания и умения. В училище ще се чувства по-уверено и ще възприема новия материал с лекота.

 

5. Интензивни курсове

 

Детските курсове са по-интензивни през лятото и се провеждат през работната седмица – уикендите сме ги оставили за семеен релакс. Занятията се провеждат от 2 до 3 дни в седмицата. Курсовете са разделени на 3-4 модула от по 24 учебни часа, като един модул е с продължителност около 3 седмици. Започват през месец юни и завършват средата на август, за да може след това да се отдадете на семейна почивка и приятни летни емоции.

 

Подарете на детето си едно забавно и ползотворно лято, изпълнено с нови знания и приятни преживявания. Помогнете му да усвои и усъвършенства знанията си, като се доверите на нашите опитни учители. В учебен център “Инфо България” организираме летни курсове по английски, немски, испански и руски език за деца на достъпни цени. Подходящи са за всички малчугани от 7 до 14 години. Обучението се провежда в малки групи от 6 до 8 деца, разпределени по възраст и езиково ниво. Повече информация относно актулни дати и графици за ЛЯТО 2023 г. ще откриете >> ТУК.

 

Последвайте ни в социалните медии, за да виждате актуална информация и оставащи свободни места за дeтските групи – FACEBOOK и INSTAGRAM.

Сподели: