fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Независимо дали сте кандидат – студент, ученик или работник, който търси по-добра реализация, немският език ще отвори много неподозирани врати за вашето личностно и професионално развитие. Изучаването на немски език не е лесна задача. Важно е да имате до себе си специалист, който ние можем да ви предложим.
 

Владеенето на немски език е ключово към реализацията Ви в каквато и сфера на професионално развитие да сте се устремили.

Ако сте ученик, на който му предстои кандидатстване за университет, курсовете по немски език ще отворят вратите на престижни университети в Германия. Те предлагат медицински, икономически, инженерни и други специалности. Знаейки немски език Ще Ви е много по-лесно да се реализирате в Германия. Ще създадете по-лесно контакти.

Ако си търсите работа в България изучаването на немски език ще Ви предостави възможности за работа в редица кол центрове. Там заплащането е добро, работи се на смени и може с лекота да съчетае с учене в университет. Много туристически фирми във Варна търсят служители с високо владеене на немски език. Заплащането никак не е зле, а туристическия бранш е доста развит в града. Каквато и работа да си търсите в сферата на туризма, немският език ще ви е отлично предимство.

С развитието на интернет много фирми се грижат за доброто представяне на бизнеса си в интернет. За целта търсят специалисти с немски език за сферата на дигиталния маркетинг. Ценени са копирайтъри, текстописци и други специалисти в сферата на онлайн маркетинга.

Ако пък сте решили да работите като фрилансър от вкъщи, уроците по немски език ще ви разширят клиентското портфолио с немски клиенти. Ще получите достъп до редица немски сайтове с полезна информация и възможност да обогатите квалификацията си в каквато и сфера да сте се насочили.

Разбира се възможностите Ви за забавление ще се разширят, има много интересни телевизии, филми, книги и музика на немски език. Те ще ви диоближат много до немската култура и ще обогатят езика ви.

Ако сте в сферата на продажбите, уроците по немски език ще увеличат продажбите Ви и възможностите за развитие на бизнеса или кариерата Ви. Те ще се разширят и социалните Ви контакти.
 

Град Варна е туристически център и като такъв привлича много немскоговорящи туристи и посетители.

Ето за това ние от учебен център “Инфо България” винаги се стремим да предоставим най-доброто езиково обучение на нашите клиенти. Ако сте решили да изучавате немски език не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Сподели: