fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Иновативни езикови курсове

Благодарение на дългогодишния си опит, учебен център „Инфо България“, град Варна използва иновативни методи на преподаване, които ще променят представите Ви за езикови курсове. Използваме съвременни образователни подходи и работим по актуални учебни програми, с което целим да развием максимално потенциала на нашите курсисти. Обучението включва практически занимания, комуникативни игри и изпълнение на творчески задачи.

Нашите курсове в малки групи

Школата предлага богат избор от курсове в малки групи по чужди езици за деца, младежи и възрастни. Езиците, които предлагаме са – английски, немски, испански и руски език – в присъствена или онлайн форма, с учител на живо.

При нас ще намерите обучение по нива А1, А2, В1, В2, С1 (от начинаещи до напреднали). Те се провеждат  както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение. Всяко езиково ниво е с хорариум от 120 учебни часа, като е разделено на две части от по 60 учебни часа.

Присъствените езикови курсове са изпълнени с комуникативни задачи и игри, което прави учебния процес лесен за усвояване и интересен за курсистите. Курсовете се провеждат в добре оборудвани класни стаи, от професионални учители с опит, използващи добре подбрани материали и визуални табла.

Онлайн курсовете са изключително удобни и практични. В тях може да се включвате от всяка точка на света, от Вашия дом или офис. Така спестявате време и разходи в придвижване. Учебният процес се провежда в реално време, с учител във виртуална класна стая. Курсовете са интерактивни, интересни и по нищо не отстъпват на присъствените занятия.

Нашите индивидуални курсове

Индивидуалното обучение се провежда както онлайн, така и в присъствена форма. Този тип обучение е изцяло съобразено с нуждите и изискванията на курсистите. То е ефективно и удобно и е подходящо за хора със забързано ежедневие, защото се провежда в удобно за тях време. Също е изключително полезно за курсисти, които искат да учат по специализирана лексика.

 

Нашите преподаватели

Преподавателите ни са отдадени на работата си и се стремят да постигнат високи цели заедно с курсистите чрез нови методи на преподаване. За нас е важно да създадем спокойна и забавна среда за нашите курсисти. Нашият екип се състои от висококвалифицирани кадри с богат опит. Използваме визуални и логически материали, за да развием креативното мислене на всеки един от курсистите.

Нашите сертификати

След успешно завършване на обучението, всеки курсист придобива сертификат, отговарящ  на европейската езикова рамка. Школата предоставя възможност на своите ученици да се явят на изпит за световно признатите сертификати на Кеймбридж. Те откриват нови хоризонти пред младите хора и са една добра възможност за успешна реализация, както за кандидатстване в университет в чужбина, така и за кандидатстване за престижна работа.

Допълнителни възможности и новости

Учебен център „Инфо България“ Ви предоставя и следните възможности:

  • Целогодишни езикови програми за деца от 1 до 7 клас;
  • Подготвителни курсове за сертификати на Кеймбридж;
  • Провеждане на изпити на Кеймбридж –FCE , CAE;
  • Подготвителни курсове за матура по английски, немски, испански и руски език;
  • Курсове и уроци по бизнес английски език;
  • Разговорни курсове с чуждестранни преподаватели;
  • Корпоративни езикови обучения.

Учебен център „Инфо България“ се стреми да предлага иновативни курсове, с които да предостави нови възможности на своите курсисти! Ние предлагаме качествено обучение по чужди езици на достъпни за Вас цени!  Екипът ни от отговорни и мотивирани професионалисти са готови да открият нови хоризонти пред Вас! Очакваме Ви!

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ – Вашата езикова школа в град Варна!

 

Сподели: