fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Иновативни езикови обучения

Учебен център „Инфо България“ празнува 10 години от своето създаване в град Варна! Още от тогава, нашата цел е да предлагаме висококачествени иновативни езикови обучения, чрез които да повишаваме чуждоезиковата култура на деца, младежи и възрастни.

Вече 10 години успяваме да постигнем тази цел, като прилагаме иновативни и разнообразни методи на преподаване във всички курсове по английски, немски, испански и руски език, които предлагаме.

При нас, Вие усвоявате чужди езици с лекота, защото нашите преподаватели са висококвалифицирани и с богат опит, а учебните планове са съобразени с европeйските критерии за езикова подготовка според Европейската езикова рамка.

Нашите курсисти преминават успешно нивата от А1 до C1, защото в Учебен център Инфо България изполваме съвременни системи на обучение, преподаваме в малки групи с гъвкав и удобен за Вас график и предоставяме уютна и предразполагаща атмосфера. Освен курсове по английски, немски, испански и руски език, при нас ще откриете и курс по български език за чужденци.

Езиково обучение за деца

В Учебен център „Инфо България“ предлагаме целогодишно групово езиково обучение за деца. Използвайки творчески подход, иновативни игри и интерактивни материали, превръщаме ученето в удоволствие за малчуганите. При нас те придобиват нови знания докато се забавляват, развивайки уменията си за четене, писане, слушане и говорене по интересен за тях начин.

Всеки един от нашите езикови курсове по английски, немски, испански и руски език се предлага и за деца. При нас, те учат в подходяща учебна среда чрез визуални и логически материали, които стимулират тяхното асоциативно мислене, усвоявайки материала по-лесно.

В групите се акцентира върху усъвършенстването на уменията за общуване на децата, така че те да бъдат подготвени да приложат знанията си в реална среда. На децата, изучавали английски език, предоставяме възможност да се явят на детски международни изпити на Cambridge. Горди сме да Ви споделим, че децата, получили най-високите резултати на изпит на Cambridge през последните години, са подготвени в нашата школа!

Научете повече за обученията по английски език за деца тук.

 

Курсове и форми на обучение

В нашата школа, можете да изберете между няколко форми на обучение: присъствени курсове, онлайн курсове с учител на живо, както и индивидуални уроци. Всеки от нашите курсове по английски език, руски, испански и немски език се предлага във всяка една форма на обучение.

Обученията  в присъствена форма са разделени на пет нива с хорариум по 120 учебни часа /A1; A2; B1; B2; C1/. Всяко езиково ниво e разделено на две части от по 60 уч. часа и e съобразено с Общата европейска референтна езикова рамка. Групите са малки, а в часовете се набляга на всеки един компонент от езика: граматика, четене, писане, слушане и говорене. Всички курсисти, завършили ниво от 120 учебни часа, получават сертификат след проверка на знанията.

Ако предпочитате да учите от комфорта на дома си, то нашите онлайн курсове са точно за Вас.
Нивата, които предлагаме, са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали (А1,А2, В1,В2,С1), а курсовете се провеждат с учител на живо в реално време, във виртуална класна стая, която пресъздава напълно реалната присъствена учебна среда. Ще имате възможността да общувате с останалите участници, да се включвате в дискусии, да гледате видеоклипове и презентации. Новата граматика и лексика са поднесени така че да се усвояват лесно чрез презентационни табла. Може би считате, че за Вас са подходящи индивидуалните уроци. Този тип обучение е изцяло съобразено с нуждите и изискванията на курсистите. За да постигнете по- ефективни резултати, ще се съобразим с Вашите цели.

Индивидуалното обучение се провежда както онлайн, така и в присъствена форма. В Учебен център „Инфо България“ се стараем да предоставим разнообразни форми на обучение, така че да отговорим на Вашите нужди и да Ви предоставим възможност да усвоите чужди езици лесно и в удобно за Вас време. Затова предлагаме дневни, вечерни, интензивни, както и съботно-неделни езикови курсове.

Разгледайте тук всички наши иновативни езикови обучения, които предлагаме.

Сертифициране

Ако владеете чужд език, но не притежавате сертификат, който да удостоверява това, то при нас можете да се явите на изпит онлайн или в присъствена форма.

В Учебен център Инфо България, имате възможността да удостоверите своите знания по някой от следните езици: английски, немски, руски или испански език. Научете повече за сертификатите, които можете да получите при нас тук.

Също така, предлагаме подготовка за международни езикови сертификати по английски език / IELTS; TОEFL; FCE; CAE;CPE/; немски език /TestDaF/; испански език /DELE/ и руски език /ТРЕЧ; ТРКИ; TORFL/.

Учебен център Инфо България предлага и възможността на своите курсисти да се явят на изпити на Cambridge. Изключително горди сме с постиженията на нашите курсисти, които получават най-високите резултати. Ако желаете да се явите на изпит за световно признат сертификат по английски език на Университета Кеймбридж, можете да научите повече тук.

 

Какво още?

Освен всичко, за което Ви разказахме, при нас имате възможността да се възползвате от:

  • Разговорни курсове с чуждестранни преподаватели;

  • Подготвителни курсове за матура по български език и литература, английски, немски, испански и руски език;

  • Фирмени обучения;

  • Достъпни такси за всички видове обучение;

  • Курсове и уроци по бизнес английски език във Варна.

  • Щастливи сме, че отбелязваме 10 години от създаването на Учебен център Инфо България! Вече 10 години сме школата, на която се доверявате, за да обогатите Вашата чуждоезикова култура. По този повод, вече ще ни срещате с нашето обновено лого, с което поставяме началото на едно ново десетилетие, стъпили върху дългогодишния си опит, който придобихме ръка за ръка заедно с Вас, и отправили поглед в бъдещето, където ще продължим да отваряме вратата към вашето личностно развитие!

    Сподели: