fbpx

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НИ
0877 999 153 / 052 825 720
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВО ПО ЧУЖД ЕЗИК

В Учебен център Инфо България предлагаме БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото Ви преди започване на курс по чужд език. С него целим да проверим какви знания имате до момента. Така ще можем да Ви предложим най-подходящите езикови групи, в които да се включите.

Целим всеки курсист да се чувства на мястото си и да успява да усвои новия материал лесно и практично. Това може да се случи единствено, ако се запише в езикова група на подходящото за него ниво. Езиковите нива са разделени спрямо Европейската езикова рамка на следните части: A1, A2, B1, B2, C1;
Ние допълнително ги делим на две половинки (части), за да е по-лесно да се включите в група, точно
отговаряща
на знанията Ви.

Важно!

Ако досега не сте изучавали езика, за който искате да се запишете на курсове, то тогава не е нужно да правите тест. В такъв случай Ви препоръчваме да започнете директно от ниво А1/ ЧАСТ 1. По този начин ще започнете езика от самото му начало.

Как протича тестът за определяне на ниво?

Първо трябва да сте си избрали кой чужд език искате да изучавате. В Учебен център Инфо България предлагаме тест за определяне на ниво по езиците:

  • АНГЛИЙСКИ
  • НЕМСКИ
  • ИСПАНСКИ

Тестът за определяне на ниво е напълно безплатен и може да се заяви от формата по-долу. Той може да се направи онлайн или присъствено в нашата школа. След като се свържете с нас и заявите, че искате да направите тест за определяне на ниво ние ще Ви изпратим линк към теста по съответния език. Ако искате да го правите на хартия присъствено, то ще Ви поканим в определен час, за да го попълните.

Ако изберете да направите теста онлайн Ви съветваме да си отделите време и спокойна атмосфера. Не използвайте помощни материали, а отговорете на въпросите със знанията, които имате вмомента на попълване. Това ще ни помогне да определим възможно най-точно нивото Ви и ще успеем да Ви включим в група, която реално да съответства на знанията Ви. В противен случай може да попаднете в група с по-напреднали курсисти от Вас и е възможно това да повлияе негативно на процеса Ви на учене.

Самите въпроси стават по-трудни с нарастване на номерата им. Нормално е да не успеете да отговорите на някои въпроси към края на теста. Не се притеснявайте да оставяте празни полета, ако не сте сигурни за отговора.

След приключване на теста и предаването му към нас, ние се заемаме ръчно с проверката му. След като го проверим започваме с търсене на най-добрата група за Вас. До 1 работен ден ще се свържем с Вас, за да Ви съобщим резултат, както и възможности за включване в подходящи за нивото Ви групи. Ще Ви асистираме напълно, като обсъдим какви са Вашите възможности за посещаване на езикови курсове и кой график ще Ви е най-удобен.

След като решите в коя група искате да се запишете може да ни потърсите, за да запазите Вашето място.
Важно! Местата в групите ни са ограничени, затова Ви съветваме да ни потърсите своевременно.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА НИВО

АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ КОЕ НИВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС,
ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН
ТЕСТ, БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ!

ИЛИ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА И НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС

БЪРЗА КОНТАКТНА ФОРМА

Всички полета са задължителни.

 

7 + 6 =

Работно време и адрес на офиса ни може да откриете тук.
 
Всички започващи курсове, които стартират скоро вижте тук.
 
Можете да ни последвате във Facebook и Instagram.

Сподели: