УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ
Вашата езикова школа в град Варна !

052 825 720
0877 999 153
Варна, бул. "Вл. Варненчик" 11, ет.1
(до централна поща)

Курсове по немски език за младежи и възрастни.

Немският език е най-ширико разпространеният език в Европейския съюз. Изучаването му ще отвори много неподозирани врати за вашето личностно и професионално развитие.

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ организира курсове по немски език в гр. Варна, които се провеждат в пет нива – /A1; A2; B1; B2; C1/. Обучението е изцяло съобразено с Европейската езикова рамка, като езиковите нива се провеждат в две части от по 50 учебни часа.

В края на всяко обучение от 100 учебни часа курсистите държат обобщен тест и получават сертификат.
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“ – гр. Варна работи по една от най-модерните и най-утвърдени системи за преподаване на стандартен немски език- Berliner Platz NEU, специално разработена по критериите на Европейската езикова рамка.

Курсовете по немски език в гр. Варна се провеждат от преподаватели, които са професионалисти и работят по най-съвременните и разчупени методи на обучение.
Часовете преминават в ролеви игри, диалози, дискусии и тематична лексика.

Независимо дали желаете да работите в България или сте се насочили към работа в чужбина, УЧЕБЕН ЦЕНТЪР„ИНФО БЪЛГАРИЯ“-гр. Варна може да ви предложи езикови курсове по немски език с професионална насоченост. И това не е всичко – при нас можете да получите и подготовка за изпит- TestDaF.


Berliner Platz 1 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 2 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 3 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Berliner Platz 4 NEU (Изд.: Langenscheidt)

Training TestDaF  (Изд.: Langenscheidt)

Сподели: